Giresun'da Yeni Spor Salonu Ekim Sonunda Hizmete Girecek

Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, yapimi süren yeni spor salonunun ekim sonunda hizmete girecegini, mevcut 19 Eylül Spor Salonu'nun ise yenilenecegini bildirdi.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, Baskan Senlikoglu, Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Giresun Subesi'nce Giresunsporlu eski futbolculardan Tuncay Gökal adina düzenlenen Sürekli Antrenör Gelisim Semineri'ne katildi.

Senlikoglu, burada yaptigi konusmada, her zaman sporun ve sporcunun yaninda olduklarini belirterek, spora desteklerinin artarak devam edecegini ifade etti.

Semineri düzenleyenlere ve emegi geçenlere tesekkür eden Senlikoglu, sunlari kaydetti:

"Bu bizim için önemli, çünkü bu sehirde yaklasik 150 yildir sporun geçmisi var. Bizler de belediye olarak Bakanliktan ve Spor Toto'dan aldigimiz desteklerle birlikte 4 mahallemizde semt sahasi yapimina basladik. Gençlerimiz sokak aralarinda degil de saglikli, güvenli tesislerde spor yapsinlar istedik. Ayrica bir iki ay içerisinde Sanayi Sitesi karsisindaki ilk çöp sahasinda çok yönlü bir spor tesisi yapimina baslayacagiz. Batlama bölgesinde yapimi devam eden spor salonumuz da ekim ayi sonunda hizmete girecek. 19 Eylül Spor Salonumuz ise yenilenecek ve içerisinde gençlik merkezi yer alacak."

Kaynak: AA