(ÖZEL) Taksim'de Otel Çalisaninin Uykusunu Firsat Bilen Iki Hirsiz Kamerada

Taksim’de bir otele giris yapan kimligi belirsiz iki kisi, otel çalisaninin uykusunu firsat bilerek resepsiyonda bulunan bir miktar para ve cep telefonunu çalarak kayiplara karisti. Sogukkanli hirsizlarin o anlari ise otele ait güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

(ÖZEL) Taksim'de Otel Çalisaninin Uykusunu Firsat Bilen Iki Hirsiz Kamerada


Olay, geçtigimiz Cumartesi saat 06.00 siralarinda Beyoglu Taksim’de bulunan 5 katli bir otelde yasandi. Edinilen bilgiye göre, kimligi belirsiz iki kisi, sabahin erken saatlerinde otele giris yapti. Otelin giris katinda bulunan masada uykuda kalan otel çalisaninin boslugunu firsat bilen sahislar resepsiyonda bulunan bir cep telefonunu çalarak otelden uzaklasti.

Telefonu çaldiktan sonra geri dönüp çekmecedeki parayi da aldilar

Cep telefonunu çaldiktan sonra otelden ayrilan iki kisi, dakikalar sonra tekrardan otele geldi. Sahislardan biri disarida gözetmenlik yaparken digeri resepsiyondaki çekmecede bulunan bir miktar parayi da alarak kayiplara karisti.

Hirsizlik anlari anbean kamerada

Otele girerek sogukkanlilikla hirsizlik yapan sahislarin o anlari otele ait güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Çekmecedeki para ve masadaki cep telefonunun yerinde olmadigini fark eden otel çalisanlari, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri otele ait güvenlik kameralarini da inceleyerek hirsizlik yapan sahislari yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA