Izmir'de Parkta Islenen Cinayetin Sebebi Belli Oldu

Izmir’in Buca ilçesinde, husumetlisi oldugu ileri sürülen kisiler tarafindan konusmak için parka çagirilan sahis, tartisma sonrasi tabancayla kursun yagmuruna tutuldu. Kaldirildigi hastanede hayatini kaybeden Anil Bahri Kocaman’in (21), arkadaslik ettigi iddia edilen kiz çocugunun yakinlari tarafindan vuruldugu ögrenilirken, olayla ilgili 2 süpheliyi yakalama çalismalarinin sürdügü kaydedildi.

Izmir'de Parkta Islenen Cinayetin Sebebi Belli Oldu
Olay, dün aksam saat 17.00 siralarinda Firat Mahallesi Firat Kaçkar Parki’nda meydana geldi. Iddiaya göre, Anil Bahri Kocaman (21), yasadigi evin yakinina gelen ve kimlikleri tespit edilemeyen kisiler tarafindan konusmak için yakinlarda bulunan parka çagirildi. Kocaman, burada çikan tartismanin ardindan tabancayla açilan 8 el ates sonucu kursun yagmuruna tutuldu. Vücuduna isabet eden mermiler sonrasi kanlar içerisinde kalan Kocaman yere yigilirken, süpheli sahislar ise olay yerinden yaya bir sekilde hizla kaçti. Ihbar üzerine adrese çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Polis, olay yerinde genis güvenlik önlemi alirken, ambulansa alinarak Buca Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi’ne kaldirilan Kocaman, tüm müdahalelere ragmen yasamini yitirdi. Kocaman’in cansiz bedeni savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

18 yasindan küçük kizin yakinlari tarafindan vurulmus

Öte yandan olayla ilgili sorusturmayi genisleten polis ekipleri, olayin kizin yakinlari E.S. ve F.Y. tarafindan gerçeklestirildigini belirledi. Iddiaya göre, 18 yasindan küçük olan bir kiz çocugu ile arkadaslik ettigi öne sürülen Anil Bahri Kocaman’in, durumu ögrenen kizin yakinlari E.S. ve F.Y. tarafindan konusmak üzere parka çagrildigi, parka giden Kocaman ve diger iki kisi arasinda tartisma çiktigi, tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Kocaman’a tabancayla 8 el ates eden 2 süphelinin olay yerinden kaçtigi ögrenildi. Sorusturma kapsaminda F.Y. ve E.S. isimli iki süphelinin her yerde arandigi bildirildi.

Kaynak: İHA