Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Bütün Mahallelerimizde Modern Dönüsüm Devam Edecek'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi’ndeki Tarsus ve Yildizevler Mahallesi’ndeki 313-315 ve 317 Sokagin asfaltlama çalismalarini kontrol etti. Vatandaslarin huzurlu ve keyifli bir Kocasinan’da yasamalari için dur durak bilmeden çalistiklarini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, her bir mahalleyi; yenilemek, degistirmek ve dönüstürmek için yenileme çalismalarinin devam edecegini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Bütün Mahallelerimizde Modern Dönüsüm Devam Edecek'
Hafta sonu Yildizevler ve Mimarsinan Mahallesi’ni adim adim gezerek, saha çalismasi gerçeklestiren Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslarin daha güzel bir ilçede yasamalari için yogun gayret sarf ettiklerini ifade etti.

Sehrin altyapisini da gelecege hazirlayan Baskan Çolakbayrakdar, sözlerini su sekilde sürdürdü; “Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekiplerimiz, Mimarsinan Mahallesi Tarsus sokaginda yenilenmesi gereken bölgelerde asfaltlama çalismasini yapiyor. Bütün birimlerimiz, mahallelerimizde; kaldirim, yol ve çevre düzenlemesi çalismalarinin yani sira yeni yollarin açilmasi noktasinda teyakkuz halindeler. Her bir mahallemizi, yenilemek, degistirmek ve dönüstürmek için yogun çalisiyoruz. Bütün ekiplerimiz, hemsehrilerimizin huzurlu ve keyifli bir Kocasinan’da yasamalari için sahada çalisiyor. Birimlerimizle her alanda 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet üretiyoruz.”

Asfaltlama çalismalarini takip eden Baskan Çolakbayrakdar, ardindan Yildizevler Mahallesi’ndeki yenileme çalismalarini kontrol etti. Burada da açiklama yapan Baskan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’imizin her bir bölgesindeki ihtiyaçlari ve vatandaslarimizin taleplerini birer birer yerine getirme adina çalismalarimiz yogun bir sekilde devam ediyor. Bu dogrultuda Yildizevler Mahallesi’ndeki 313-315 ve 317 Sokagin asfaltlama çalismalarini tamamladik. Mahallemizde bu ve buna benzer çalismalarimiz devam edecek. Bu 3 sokagin trafige açilmasiyla birlikte diger sokaklarda yenileme çalismalarina devam edecegiz. Bir yandan sokaklari trafige kapatip, sokaklari yenilerken diger yandan ise trafigin akisini saglayabilmek adina mahallelerimizde etap etap çalismalarimiz sürüyor. Tarsus sokagin ardindan ekiplerimiz, aciliyet sirasina göre baska bir mahallede asfaltlama çalismalarina devam edecek. Bütün ekiplerimiz, sahada çalismalarini sürdürüyor. Program dahilinde tüm mahallelerimizde degisim, dönüsüm çalismalari hizla sürecek. Amacimiz, Kocasinan sakinlerimize yakisir bir ilçe hazirlamak ve vatandaslarimizin daha mutlu ve daha huzurlu bir sekilde her türlü konforu hizmetlerine sunmaktir. Çalismalarimiz simdiden hayirli ugurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Baskan Çolakbayrakdar, daha konforlu bir Kocasinan insa etmek için yogun bir çaba gösterdiklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA