Kaymakam, Yol Çalismalarini Yerinde Inceledi

Kütahya’nin Emet Kaymakami Hasan Çiçek, ilçeye bagli Abas ve Günlüce köylerinde yapimi devam eden köy yollarini yerinde inceleyerek çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Kaymakam, Yol Çalismalarini Yerinde Inceledi
Kaymakam Hasan Çiçek’e ziyaretinde, Ilçe Özel Idare Müdür Vekili Adem Tuncel, Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Metin Koç, Il Genel Meclis üyesi Halil Malli ve Birlik Encümen üyeleri eslik etti.

Abas köyünde asfalt çalismasi ve Günlüce köyünde yol genisletme çalismasini yerinde inceleyerek köy muhtarlarindan bilgiler alan Kaymakam Çiçek, vatandaslarla sohbetinde yaptigi açiklamada, ’’Öncelikle bizleri sicak ve içten karsilamanizdan dolayi tesekkür ediyorum. Bütün amacimiz sizleri daha rahat ve huzurlu bir ortamda yasatmak ve gereken imkanlari saglamaktir. Kaymakamlik olarak köylerimizin sorunlarini yerinde tespit edip incelemek, is birligi içerisinde çözüm üretmek için köy ziyaretlerini siklikla sürdürmeye, sizlerle beraber olmaya devam edecegiz’’ dedi.

Ziyaret bitiminde köy muhtarlari ve vatandaslar Kaymakam Hasan Çiçek’e ziyaretlerinden dolayi memnuniyetlerini ifade ederek yardim ve destekleri için tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA