Eyyübiye'ye Yeni Semt Pazari Çalismasi

Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, direkli mahallesinde yapim çalismalari hizli bir sekilde devam eden Kapali Semt Pazarini inceledi.

Eyyübiye'ye Yeni Semt Pazari Çalismasi
Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, direkli mahallesinde yapim çalismalari hizli bir sekilde devam eden Kapali Semt Pazarini Ilçe Baskani Mehmet Mogal’la birlikte inceledi. Direkli mahalle sakinlerinin en büyük taleplerinden biri olan kapali semt pazari yapim çalismalari hizli bir sekilde devam ediyor. 1600 metre karelik alanda yapim çalismalari süren Pazar yerinin hemen bitisinde de zabita karakolu da yapiliyor. Geçtigimiz aylarda temeli atilan semt pazarindaki çalismalari AK Parti Eyyübiye Ilçe Baskani Mehmet Mogal, Belediye Baskan Yardimcilari Ali Çiftçi, Ilhami Günbegi ve Mehmet Elgün’le birlikte inceleyen Baskan Kus, çalismalarin kisa sürede tamamlanip, modern kapali semt pazarinin ve zabita karakolunun bölge sakinlerinin hizmetine sunulacagini belirtti.

Baskan Kus ve beraberindekiler daha sonra Direkli mahalle sakinleri ve esnafla bir araya gelip, taleplerini yerinde dinledi.

Hizli bir sekilde devam eden çalismalari hakkinda açiklama yapan Kus, sözlerini bir bir yerine getirdiklerini belirterek, ” Bölgenin en büyük ihtiyaci kapali semt pazariydi. Direkli mahalle sakinlerimizin en büyük talepleri de bölgelerine bir kapali semt pazari kazandirmakti . Biz de o gün Ilçe Baskanimiz ile Mahalle sakinlerine Kapali Semt Pazari yapacagimizin vaadinde bulunmustuk ve çok sükür 2 ay önce hizli bir sekilde yapimina basladik ve çalismalar devam ediyor. Görüyoruz ki kolonlar yükseliyor. Yine bölgenin ihtiyaçlarindan biri de zabita karakoluydu. Onun da yapim çalismalari tamamlanma asamasina geldi. Bugün burada hem modern kapali semt pazarimizi hem de zabita karakolumuzu inceledik. Kis ayina girmeden önce Modern Kapali Semt Pazarimizi halkimizin hizmetine sunmus olacagiz. Simdiden Zabita Karakolumuz ve Kapali Semt Pazarimiz Direkli Mahallemize hayirli olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA