30 Agustos Coskusu Sokaklara Tasacak

Çankaya Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin coskusunu sokaklara tasiyor. Çankaya Belediyesinin bayram otobüsleri, marslar esliginde mahalleleri gezerek Zafer Bayrami’nin 99. yilini kutlayacak, Türk Bayragi ve Nutuk dagitacak.

30 Agustos Coskusu Sokaklara Tasacak
30 Agustos saat 10’da Çayyolu Atapark’taki resmi törenle baslayacak kutlamalar, Çankaya Belediyesi Gençlik Bandosu’nun 8 ayri bölgede gösteriyle taçlanacak. Bando konserleri gün boyu, Çayyolu Ata Park, Lozan Park, Inönü Parki, Ugur Mumcu Parki, Bahçelievler 7. Cadde, Anitpark, Ahmed Arif Parki ve Kugulu Park’ta sürecek.

"Uluslari ulus yapan milli günleridir"

Zafer Bayrami’nin 99. yilinda kutlamalari mahalle mahalle, sokak sokak tüm Çankaya’ya yayacaklarini söyleyen Çankaya Belediye Baskani Alper Tasdelen, "30 Agustos sadece bir zafer degil, bir ulusun ayaga kalkisi ve yeniden var olmasidir. Uluslari ulus yapan milli günleridir. 30 Agustos Zafer Bayrami, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami gibi ulusal günlerimiz bizi biz yapan günlerdir. Çünkü bir ulus bagimsiz yasarsa bir ulustur. Tüm halkimizi büyük zaferimizin 99. yili kutlamalarina davet ediyorum” diye konustu.

Bayram otobüsleri güzergahlari

Çankaya Belediyesi bayram otobüsleri güzergahlari söyle:

Çayyolu Ata Park, Koru Sitesi, Konut Kent, Ümit Köy, Beysukent, Beytepe, Yasam Kent, Bilkent, ODTÜ, Çukurambar, Yüzüncü Yil - Çigdem Mahallesi, Balgat Ziya Bey Caddesi, Bahçelievler 7. Cadde, 6.Cadde ve 3.Cadde, Besevler, Bestepe, Emek 8. Cadde ve 4. Cadde, Maresal Fevzi Çakmak Caddesi, Anitpark, Yücetepe, Anittepe, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi, Tandogan, Kizilay, Çankaya, Lozan Park, Birlik Mahallesi, Oyak Sitesi, Zafer Park ve Inönü Parki, Kavaklidere, Tunali Hilmi Caddesi ve Kugulu Park.
Kaynak: İHA