AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, Lapseki'de Dogal Gaz Baglanan Evlere Konuk Oldu

AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde dogal gaz aboneligi yapilan evlere konuk oldu.

Ilçe merkezideki Dalyan Mahallesi'ni ziyaret eden Turan, burada halkla bir araya geldi. Ardindan mahallede dogalgaz aboneligini yaptirip kullanmaya baslayan evlere giden Bülent Turan, ziyaret çikisi gazetecilere açiklamalarda bulundu.

Turan, özellikle isinmada konfor saglayan dogal gazi Çanakkale'nin tüm ilçe ve beldelerine ulastirmakta kararli olduklarinin söyledi. Dalyan'da Bahçelievler mevkisinde ilk dogal gaz yanan eve misafir olduklarini anlatan Turan, "Ailemiz de dogal gazin gelmesinden dolayi memnuniyetlerini dile getirdi. Lapseki'de konutlara dogalgaz ulasma orani yüzde 98 ve toplam abone sayisi ise 6 bin 44. Dalyan'daki abone sayisi 592. Bu oran hemsehrilerimizin dogal gaz konforuna ulasma isteginin adeta en net göstergesi. Çanakkale'miz tüm ilçe, beldeleri ve basimizin taci hemsehrilerimiz, hizmetlerin ve yatirimlarin en iyilerini, en güzellerini hak ediyor." diye konustu.

Dogal gaz sürecini AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide Iskenderoglu ile takip ettiklerini anlatan Turan, "Belediye baskanimiza, EPDK baskanimiza, kurum yetkililerine, AKSA Çanakkale Dogal Gaz Dagitim AS'ye ve emegi geçen herkese tesekkür ediyor, hayirli olmasini diliyorum." dedi.

Ziyaretlere Çanakkale Valisi Ilhami Aktas, AK Parti Çanakkale Il Baskani Naim Makas, Çanakkale Il Genel Meclisi Baskani Nejat Önder, Lapseki Kaymakami Fatih Çelikkaya, Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, AK Parti Lapseki Ilçe Baskani Namik Ergin, MHP Lapseki Ilçe Baskani Hüseyin Dogan, AKSA Çanakkale Bölge Müdürü Çagdas Adibelli, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaslar katildi.

Kaynak: AA