(Özel) Istanbul'da Korku Dolu Anlar Açiklamasi Yanan Araci Binip Uzaklastirmaya Çalisti, Digerleri Okeye Devam Etti

Beyoglu’nda karton toplayan bir kisinin kamyonetinin kasasi seyir halindeyken alev alarak yanmaya basladi. Sürücü baska kimse zarar görmesin diye yanma pahasina aracini uzaklastirmaya çalisirken, kiraathanede bulunanlarin okey oynamayi birakmamasi pes dedirtti. O anlar kameralara yansidi.

(Özel) Istanbul'da Korku Dolu Anlar Açiklamasi Yanan Araci Binip Uzaklastirmaya Çalisti, Digerleri Okeye Devam Etti
Olay, dün saat 20.30 siralarinda Beyoglu Örnektepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kamyonetiyle geri dönüsüm için karton toplayan sahsin aracinin kasasindaki kartonlar seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir sekilde bir anda alev alarak yanmaya basladi.



Cani pahasina yanan araca binip uzaklastirmaya çalisti

Alevlerin yükselmesi üzerine kamyon sürücüsü durumu fark ederek, ilk önce yangina müdahale etmek istedi. Basarili olmayinca da baska araçlar zarar görmemesi için aracin direksiyonuna geçerek uzaklastirmaya çalisti. Alevlerin artmasi üzerine durum polis ve itfaiye ekibine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipler çevrede önlem alirken, itfaiye ekipleri ise yangina müdahale etti.

Aracin kasasi yandi, onlar okeyi birakmadi

Kamyonetin kasasindaki yangin sirasinda, olay yerinin yakinindaki kiraathanede okey oynayan bazi kisiler ilk etapta masadan kalkmamasi dikkat çekti. Yanginin büyümesi üzerine vatandaslar masalardan kalktiklari görüldü.

Yangin itfaiye ekipleri tarafindan kontrol altina alinarak söndürülürken, kamyonetin kasasinda maddi hasar meydana geldi.
Kaynak: İHA