Ukrayna Bagimsizlik Günü, Marmaris'te Kutlandi

Ukrayna Bagimsizlik Günü, Marmaris’te de kutlandi. Ukrayna Özbekistan Marmaris Sanat ve Dayanisma Festivali kapsaminda düzenlenen bagimsizlik günü kutlamasina Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay da katildi.

Ukrayna Bagimsizlik Günü, Marmaris'te Kutlandi
Ukrayna Özbekistan Marmaris Sanat ve Dayanisma Festivali kapsaminda önceki aksam Ukrayna’nin bagimsizlik günü kutlamasi da gerçeklestirildi.

Bir otelde gerçeklestirilen kutlamaya Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, Marmaris Belediye Baskan Yardimcisi Ihsan Öztürk, Sonyasnik Vakfi Baskani Alla Gorbunova ve çok sayida davetli katildi.

Dans gösterilerinin sunuldugu, sarkilarin söylendigi gecede konusan Sonyasnik Vakfi Baskani Alla Gorbunova, 24 Agustos 1991’de kabul edilen bagimsizligin 30. yilini kutladiklarini belirterek, “30 yildir dost ve kardes ülke Türkiye ile sicak iliskiler içindeyiz Marmaris ise bizim için çok daha özel. Bu baglarimiz, dostluklarimiz ileriki yillarda da artarak devam edecek. Bizi konuk ettiginiz için bir kez daha tesekkür ediyorum” dedi.

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay ise “Ukraynali dostlarimizin bu önemli gününü bir kez daha kutlar, Türkiye ve Ukrayna arasindaki dostluk baglarinin katlanarak güçlenmesini dilerim” ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA