Özhaseki, Adiyaman Belediyesi'nin Çalismalariyla Ilgili Bilgi Aldi

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki, Adiyaman temaslari çerçevesinde Adiyaman Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Baskani Dr. Süelyman Kilinç ile bir araya geldi.

Özhaseki, Adiyaman Belediyesi'nin Çalismalariyla Ilgili Bilgi Aldi
Çesitli temaslarda bulunmak üzere Adiyaman’a gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki, Adiyaman Belediyesi’ni ziyaret etti.

Özhaseki ve beraberindeki heyeti kapida karsilayan Adiyaman Belediye Baskani Dr. Süleyman Kilinç, ziyaret dolayisiyla yaptigi konusmada, Baskan Özhaseki’yi Adiyaman’da agirlamaktan duydugu mutlulugu dile getirdi.

Adiyaman Belediyesi tarafindan tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili brifing veren Baskan Kilinç, Adiyaman için gece-gündüz demeden çalismaya devam ettiklerini vurguladi.

Brifing ardindan söz alan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki, ise tüm projelerin destekçisi olduklarini ve Adiyaman Belediyesi’nin çalismalarini yakindan takip ettiklerini ifade etti.

Ziyaret sonunda Belediye Baskani Dr. Süleyman Kilinç, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyetle birlikte Tuzhani ve tarihi çarsida incelemelerde bulunup, esnafla selamlasti.
Kaynak: İHA