Nazilli'de Okullar Yeni Döneme Hazirlaniyor

Nazilli Belediyesi ekipleri 6 Eylül’de baslayacak yüz yüze egitim öncesi, kapsamli temizlik çalismasi baslatti.

Nazilli'de Okullar Yeni Döneme Hazirlaniyor
Adnan Menderes Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isabeyli Kampüsü’nde baslatilan çalismalar kapsaminda Temizlik ve Park Bahçe Müdürlügü’ne bagli 50 kisilik ekip budama, ot biçme ve temizlik faaliyetlerini gerçeklestirdi.

Çalismalari yerinde inceleyen Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Bugün daire müdürlerimizle birlikte Isabeyli Mahallemizdeyiz. Koronavirüs salgini nedeniyle yüz yüze egitime yeniden baslayacak olan ögrencilerimizin en hijyenik sartlarda okullarina dönmeleri için ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalisiyoruz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Desteklerinden dolayi Baskan Özcan ve ekibine tesekkür eden ADÜ IIBF Sekreteri Muhammet Ikbal Yigit; “2021-2022 Egitim Ögretim Yili baslamadan önce Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isabeyli yerleskesinin çevre düzenlemesini yapmak üzere Nazilli Belediyesi ekipleri geldi ve gerekli çalismalari yapiyor. Belediyemize çok tesekkür ediyoruz. Sahsen de Belediye Baskanimiz Kürsat Engin Özcan kardesime tesekkür ediyorum. Bu çalismalarin da devam etmesini arzuluyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA