Kartal Belediyesi'nden Zafer Bayrami'na Özel Dev Organizasyon

Kartal Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami kapsaminda halk konserlerinden sergilere ve mahalle eglencelerine kadar, 6 gün 6 gece sürecek bir kutlama programina hazirlaniyor.

Kartal Belediyesi'nden Zafer Bayrami'na Özel Dev Organizasyon
30 Agustos 1922’de Dumlupinar’da Baskomutan Gazi Mustafa Kemal Pasa’nin önderliginde zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un yil dönümünü anmak için Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan organize edilen kutlama programinda, Türkiye’nin önde gelen sanatçilari sarkilarini bu kez Zafer Bayrami için seslendirecek. Günün anlam ve önemini yasatan spor etkinlikleri, sergiler ile birbirinden farkli mahalle eglenceleri ile Kartal’da 6 gün sürecek 20 farkli etkinlik yapilacak.

Kartal’da Zafer Haftasi’na özel yildizlar geçidi

Zafer Bayrami kutlamalarinda, Türkiye’nin sevilen sanatçilari; Ceza, Ceylan Ertem, Manga, Mogollar, Ümit Besen, Pamela ve Ilyas Yalçintas sahne alarak, binlerce Kartalli’ya unutulmayacak bir Zafer Bayrami kutlamasi yasatacak.

Öte yandan, Covid-19 salginindan kaynakli yasaklardan dolayi uzun süredir yapilamayan Zafer Yürüyüsü’nde binlerce Kartalli, 30 Agustos Pazartesi günü saat 20.00’da, Kartalli Kazim Meydani’ndan ilçe meydanina yürüyecek.

“Tüm komsularimizi bayram coskumuza ortak olmaya çagiriyoruz”

Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, tüm Kartallilar’i 6 gün boyunca sürecek Zafer Bayrami coskusuna katilmaya davet ederek; “Kartal’da 30 Agustos Zafer Bayrami coskumuzu yasamaya hazirlaniyoruz. Kartalli komsularimiz için unutulmayacak bir bayram programi hazirladik. Uzun süredir Covid-19 salginindan dolayi gerçeklestiremedigimiz Zafer Yürüyüsü’nü, pandemi önlemlerimizi alarak gerçeklestirecegiz. Kartal’da bayram coskusunu doyasiya yasamayi çok özlemistik. Tüm Kartalli komsularimizi, bayram coskumuza ortak olmaya çagiriyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA