Izmir'de Korkunç Olay Açiklamasi Domuz Sandigi Arkadasini Öldürdü

Izmir’in Tire ilçesine bagli Egridere Mahallesi’nde, iddialara göre domuz avina çikan iki arkadastan biri domuz sandigi arkadasini av tüfegiyle vurarak ölümüne neden oldu.

Izmir'de Korkunç Olay Açiklamasi Domuz Sandigi Arkadasini Öldürdü
Edinilen bilgiye göre olay, Tire ilçesine bagli Egridere Mahallesi Tellibag mevkiinde meydana geldi. Egridere’de çiftçilikle geçinen Faruk Özkan (26) ile Ilhami G. (38), incir bahçelerine dadanan domuzlari avlamak için araziye çikti. Iddiaya göre, Faruk Özkan ile Ilhami G., arazinin farkli noktalarina konuslanarak domuz beklemeye basladi.

Bir süre sonra Faruk Özkan, yerini degistirmek istedi.

Yerini degistirince domuz sandi

Yakinindaki bir hareket oldugunu fark eden Ilhami G. ise hemen silahina sarildi ve domuz sandigi arkadasi Faruk Özkan’a otomatik av tüfegiyle bir el ates etti. Evli ve 2 çocuk babasi oldugu ögrenilen Özkan, vücuduna isabet eden kursunla birlikte yere yigildi. Durumu fark eden Ilhami G. ise hemen köy muhtarini ve saglik ekiplerini aradi. Olay yerine gelen saglik ekipleri genç adamin hayatini kaybettigini belirledi. Jandarma olayla ilgili inceleme baslatirken, kaza kursunuyla arkadasinin ölümüne yol açan Ilhami G., jandarma tarafindan gözaltina alindi. Jandarmanin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.
Kaynak: İHA