Diyarbakir Valisi Karaloglu, 'Genç Start-Up Diyarbakir' Projesi Ödülünü Cumhurbaskani Erdogan'in Elinden Aldi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, "Genç Dostu Sehirler Fikir ve Proje Yarismasi"nda destek almaya hak kazanan Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi'nin ödülünü Vali Münir Karaloglu'na verdi.

Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanliginin ev sahipliginde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in katilimlariyla Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi.

Cumhurbaskani Erdogan, Gençlik ve Spor Bakani Muharrem Kasapoglu ile TBB Baskani Fatma Sahin'in yaptiklari konusmalarin ardindan ödül törenine geçildi.

Karaloglu, programi düzenleyerek Büyüksehir Belediyesi'nin ödülü layik görülmesine vesile olan ve hiçbir zaman Diyarbakir'dan destegini esirgemeyen Cumhurbaskani Erdogan, Kasapoglu ile Sahin'e sükranlarini sundu.

Gençlere istihdam alani açma projesi "Genç Start-Up Diyarbakir"in "Genç Dostu Sehirler Fikir ve Proje Yarismasi"nda dereceye girdigini belirten Karaloglu, projenin TBB'den destek alamaya hak kazandigini ve Cumhurbaskani Erdogan'in elinden alinan ödülün Diyarbakirli gençlere isik olacagini ifade etti.

Kaynak: AA