Bekirde Kültür Ve Sanat Evi Kursiyerleri Hünerlerini Sergiledi

Akdeniz Belediyesine bagli Bekirde Kültür ve Sanat Evinde dönem sonu etkinligi düzenlendi. Etkinlikte kursiyerlerin dikkat çeken el emegi ürünleri sergilenirken, çocuklarin halk oyunlari gösterileri de büyük ilgi gördü.

Bekirde Kültür Ve Sanat Evi Kursiyerleri Hünerlerini Sergiledi
İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesindeki Kültür ve Sanat Evleri ilçenin kültürel ve sanatsal gelisimi noktasinda çalismalarinin karsiligini dönem sonu etkinlikleri ile süslüyor. Bu baglamda emeklerini begeniye sunmak adina Bekirde Kültür ve Sanat Evinde kursiyerlerin dönem sonu temali sergisi, okul öncesi etkinlik sinifinin defilesi, giyim ve el sanatlari sinifinin çalismalari ile Çay Kültür ve Sanat Evi halk oyunlari sinifinin dans gösterisi sahnelendi.

Göreve geldikleri günden bu yana hem kadin hem de çocuklar için egitimden kültüre, spor ve sanattan, eglenceye birçok yeni ve farkli çalismalara imza attiklarini kaydeden Akdeniz belediye Baskani Muhammet Mustafa Baskan Gültak, “Ayni azimle yolumuza devam ediyoruz. Kadinlar ve çocuklarimiz her daim önceligimizdir. Kadinlarimizin kendi ayaklari üstünde durmalari, çocuklarimizin içlerindeki cevheri kesfetmelerine firsat saglayacagiz. Bu vesile ile Kültür ve Sanat Evlerimizde emek veren tüm kadinlarimizi ve çocuklarimizi kutlar; basarilarinin daim olmasini dilerim” dedi.

Kaynak: İHA