(Özel) Istanbul'da Alkollü Sahislarin 'Kiliç Kalkan Oyunu' Gibi Biçakli Kavgasi Kamerada

Beyoglu’nda alkollü oldugu ögrenilen iki kisiden biri eline sandalye ve biçagi, digeri de mevye kasasini alarak birbirine saldirdi. Ayakta durmakta güçlük çektikleri görülen alkollü iki sahsin biçakli kavgasi ise kiliç kalkan oyununu aratmadi. Beyoglu Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan yakalanan biçakli saldirgan tutuklanirken, yasanan o ilginç kavga anlari ise güvenlik kamerasina yansidi.

(Özel) Istanbul'da Alkollü Sahislarin 'Kiliç Kalkan Oyunu' Gibi Biçakli Kavgasi Kamerada
Olay, geçtigimiz günlerde saat 08.30 siralarinda Beyoglu Sütlüce’de yasandi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri biçakli kavga ihbari üzerine harekete geçerek mahalleye geldi. Mahallede görgü taniklarini dinleyen polis Ahmet Ö. isimli bir sahsin biçakla yaralandigini ve olayi gerçeklestiren sahsin da Mehmet Emin Ç. oldugunu tespit etti. Sahsi yakalamak için çalisma baslatan Beyoglu Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kameralarini inceledi. Yapilan çalismalarda Mehmet Emin Ç.’nn 34 VE7769 plakali araca binerek bölgeden uzaklastigini belirledi.

Önce kaçtigi taksi sonra kendisini bulundu

Araç plakasindan yola çikan ekipler ilk olarak araci kullanan sahsin B.S. oldugunu tespit ederek, aracin oldugun bölgeye gitti. B.S.’yi sorgulayan ekipler, sürücüye olay gecesi sahsi nereye biraktigini sordu. Sürücünün sorguda, Mehmet Emin Ç.’yi Örnektepe Mahallesi Findik Sokak üzerinde biraktigini ve elinde biçak görmedigini söyledigi ögrenildi. Sahsin ailesiyle kaldigi bilgisine üzerine harekete geçen polisler, ailesinden telefon numarasini alarak aradi.

Alkollü sahis polislere, ‘Teslim olacagim, pismanim’ deyip kandirmaya çalisti

Mehmet Emin Ç.’nin telefonu numarasindan ulasan polis ekipleri, sahsa bulundugu adresi sordu. Polisin samimiyeti üzerine Mehmet Emin Ç. olayi kabul ederek, alkollü oldugunu ve yasanan olaydan dolayi pisman oldugunu söyleyip teslim olacagini söyleyip kandirmaya çalistigi ögrenildi. Polislerle yapilan görüsmenin ardindan telefonunu kapatan Mehmet Emin Ç. izin kaybettirmek için ugrasti.

Kardesinin evinde gözaltina alinan sahis tutuklandi

Sahsi bulmak için gidebilecegi bütün adresleri tek tek kontrol eden polis ekipleri, Mehmet Emin Ç.’nin kardesi S.Ç.’nin evinde oldugunu belirledi. Kapiyi çalan polis ekipleri sahsi kardesinin evinde yakalayarak gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü. Sahsin yapilan ilk sorgusunda, biçakla saldirdigi sahisla ayni mekanda alkol kullandiklarini ve A.Ö.’nün kendisine küfür ettigini söyledigi ögrenildi. Emniyette islemleri tamamlanan sahis “kasten adam öldürmeye tesebbüs” suçundan çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alkollü sahislar arasindaki kavga kamerada

Beyoglu’nda alkollü sahsilarin kiliç kalkan oyununu animsatan kavga anlari güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, sahsin elinde sandalye ve biçakla kosarak gelip saldirdigi, karsida bulunan sahsinda elinde mevye kasayla karsilik verdigi, sonrasinda ise polis gelince de araca binip kaçtigi görülüyor.
Kaynak: İHA