AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, Çanakkale Il Genel Meclisi Baskani Önder'i Ziyaret Etti Açiklamasi

'Derdimiz polemik, kavga yapmak degil, tam aksine son 2 yilda polemikten, kavgadan, gerginlikten beslenen insanlara is nasil yapilirmis, hizmet nasil yapilirmis, devlet adamligi nasil olurmus bunu göstermek'.

AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, Çanakkale Il Genel Meclisi ile temel meselelerin çözümüne odaklanacaklarini belirterek, "Derdimiz, polemik, kavga yapmak degil tam aksine son 2 yilda polemikten, kavgadan, gerginlikten beslenen insanlara is nasil yapilirmis, hizmet nasil yapilirmis, devlet adamligi nasil olurmus bunu göstermek" dedi.

Turan, Çanakkale Il Genel Meclisi Baskani Nejat Önder'i ziyaretinde yaptigi konusmada, yeni seçilen Önder ile uyumlu bir çalisma dönemine girdiklerini belirtti.

Il Genel Meclisindeki son 2 yili "kayip yil" olarak degerlendirdiklerini anlatan Turan, söyle konustu:

"Çünkü Vali beyin, 'bütçeyi tekrar görüsün' demesinden sonraki nezaketsiz tavir basta olmak üzere 'ben baskanim her seyi yaparim' anlayisinin ne kadar yanlis oldugu, ne kadar yersiz oldugu tekrar görülmüs oldu. Taslar yerine oturdu. Tekrar hizmet etmek isteyenler, Çanakkale sevdalilari daha dengeli, daha sagduyulu bir üslupla yola devam etme imkani buldu."

Köyler basta olmak üzere sehrin temel meselelerini çözmeye odaklanacaklarini aktaran Turan, hizmeti öne alan bir dönemin basladigini aktardi.

Turan, sözlerini söyle sürdürdü:

"Derdimiz, polemik, kavga yapmak degil tam aksine son 2 yilda polemikten, kavgadan, gerginlikten beslenen insanlara is nasil yapilirmis, hizmet nasil yapilirmis, devlet adamligi nasil olurmus bunu göstermek. Biz geçtigimiz günlerde Ülgür Gökhan'i ziyaret ettik. Sehrimizin tüm meselelerini, hangi siyasi parti olursa olsun görüsmeyi bir görev biliyoruz. Ancak bu iyi niyetimize ragmen, el uzatmamiza ragmen, Il Genel Meclisi'nde geçen dönem bunlari maalesef göremedik. Köylerin meseleleri degerlendirilirken, 'kime oy verdi' diye bakildi. Geldigimiz yerde taslar yerine oturdu, su yolunu buldu. Tekrar çok tecrübeli, tüm ömrünü siyasete vermis biriyle beraber yol yürüme imkani bulduk. Bu saatten sonra vizyonu ortaya koyarak çok daha iddiali isler yapmak durumundayiz. Bu daha baslangiç, ümit ediyorum gelinen yer çok daha iyi olacak."

Kaynak: AA