Hastaneye Birakilan 16 Yasindaki Kiz Hayatini Kaybetti

Izmir’de sürücüsü ve plakasi tespit edilemeyen bir otomobille hastaneye birakilan 16 yasindaki kiz yapilan müdahalelere ragmen kurtarilmayarak hayatini kaybetti. Kayiplara karisan otomobili belirlemek ve sürücüsünü yakalamak için polis ekipleri çalisma baslatti.

Hastaneye Birakilan 16 Yasindaki Kiz Hayatini Kaybetti
Olay gece saatlerinde Konak ilçesinde bulunan Saglik Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesinde meydana geldi. Plakasi ve sürücüsü ögrenilemeyen otomobilden hastane önüne bir genç kiz birakildi. Çevredekilerin de yardimi ile hastaneye alinan genç kiz, doktorlarin müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Elif T. (16) oldugu ögrenilen genç kizin cansiz bedeni, savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Uyusturucu iddiasi

Öte yandan Elif T.’nin uyusturucu kullanimi nedeniyle fenalasmasi sonrasi hastane önüne birakildigi degerlendirilirken, kesin ölüm nedeninin yapilacak otopsinin ardindan belirlenecegi ögrenildi. Olayla ilgili baslatilan sorusturma kapsaminda E.T’yi hastanenin önüne birakan sürücü ve otomobilin belirlenmesi için çalismalarin sürdügü belirtildi.
Kaynak: İHA