KOSGEB Baskani Kurt, Arhavi'deki Sel Bölgesinde Incelemelerde Bulundu

Küçük ve Orta Ölçekli Isletmeleri Gelistirme ve Destekleme Idaresi (KOSGEB) Baskani Hasan Basri Kurt, Artvin'in Arhavi ilçesine gelerek burada bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Ilk olarak ilçedeki hükümet konagina gelen Kurt, burada Artvin Valisi Yilmaz Doruk ile bir süre görüserek, 22 Temmuz'da Kapisre Deresi'nin tasmasi sonucu meydana gelen selde zarar gören esnaf ve isletmelerin durumlarinin ele alindigi toplantiya katildi.

Kurt, toplantida selden ve yangindan etkilenen isletmelere dönük olarak baslatilan acil destek kredisi programina dair bilgi verdi.

Hasan Basri Kurt, toplanti sonrasinda Arhavi Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Atif Kesimal, Arhavi Esnaf Sanatkarlar Odasi Baskani Hikmet Çakar ve AK Parti Arhavi Ilçe Baskani Remzi Gedik ile birlikte sel bölgesini gezerek, esnaf ve isletme sahipleriyle görüstü.

Esnafa geçmis olsun dileklerini ileten Kurt, afetten etkilenen isletmelere dönük olarak baslatilan bir yil geri ödemesiz, faizsiz acil destek kredisi programina dair esnafla bilgi paylasti.

Kaynak: AA