Kadiköy'de Korkunç Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Kadiköy’de Uzunçayir Metrobüs Duragi girisinde bulunan virajda kontrolden çikan otomobil reklam tabelasini devirdikten sonra park halindeki iki otomobile çarparak durabildi. Korkunç kazada otomobil sürücü Gökhan A. Hayatini kaybetti.

Kadiköy'de Korkunç Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali


Kaza, 03.45 siralarinda Kadiköy Uzunçayir Metrobüs Duragi girisinde meydana geldi. Iddiaya göre, D-100 Karayolu’ndan Kartal istikametine gitmekte olan Gökhan A.’nin kullandigi 34 ZH 4311 plakali OPEL markali otomobil, sürücüsünün kontrolünden çikarak metrobüs duragi girisindeki reklam tabelasina daldi. Reklam tabelasini geçen otomobil park halinde bulunan iki otomobile çarparak durabildi. Yasanan kazanin gece geç saatlerde olmasi olasi bir faciayi önledi. Kazayi gören çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis, saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi. Itfaiye ekipleri tarafindan otomobilden çikarilan sürücü Gökhan A. Ile arkadasi Berkant Özer, saglik ekiplerine teslim edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yaralilar ambulansla hastaneye kaldirildi. Hastanede yapilan müdahalelere ragmen Gökhan A. kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Olay yerinde yapilan ilk incelemenin ardindan kaza yapan otomobil ile çarptigi park halindeki iki otomobil çekici yardimiyla olay yerinden kaldirildi.

Görgü tanigi Recep Kaya,” Metrobüs duraginda bekliyordum. Birden çok yüksek bir patlama oldu. Kaza oldugunu anladim. Buraya dogru geldigimde araç reklam tabelalarini devirmis arkadaki iki araca çapmisti. Aracin içinde 2 kisi vardi soförün durumu çok kötüydü. Arkadasi da yaraliydi ama konusabiliyordu. Soför olan vefat etti sanirim durumu çok kötüydü. Itfaiye ekipleri yaralilari çikardi. Ambulansa alip götürdüler” dedi.

Polis kazayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA