Baskan Kayda, AK Partili Kivircik'i Agirladi

MHP’li Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kivircik’i makaminda agirladi. AK Parti Manisa ve Salihli Yönetiminin yer aldigi ziyarette milletvekili Kivircik, yapilan çalismalarla ilgili Baskan Kayda ile istisarelerde bulundu.

Baskan Kayda, AK Partili Kivircik'i Agirladi
Ilçe ziyaret programi kapsaminda Salihli’ye gelerek incelemelerde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kivircik, Belediye Baskani Zeki Kayda’yi ziyaret etti. Salihli’ye yapilacak tüm hizmetlere Cumhur Ittifaki olarak destek vereceklerini belirten Milletvekili Kivircik, Baskan Kayda’ya çalismalarinda basarilar diledi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Baskan Zeki Kayda, ilçede yürütülen çalismalar hakkinda Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kivircik’a bilgi verdi. Baskan Kayda, “AK Parti Manisa Milletvekilimiz Semra Kaplan Kivircik ile AK Parti Manisa ve Salihli Yönetimini makamimizda agirladik. Manisa Milletvekilimiz ile Cumhur Ittifaki birlikteliginde Salihli’mize kazandirdigimiz çalismalarimiz ve hizmetlerimiz hakkinda degerlendirmelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayi, Manisa Milletvekilimiz Semra Kaplan Kivircik ile AK Parti Manisa ve Salihli Yönetimine tesekkür ediyorum” dedi.

Ziyarete, Belediye Baskan Yardimcilari Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoglu ve Ibrahim Karaca, AK Parti Manisa Il Baskan Yardimcisi Fatih Yildiz, AK Parti Ilçe Baskani Selçuk Dinç, AK Parti Salihli Kadin Kollari Baskani Fatma Ünlü, AK Parti Salihli Gençlik Kollari Baskani Can Yetis eslik etti.
Kaynak: İHA