(Özel) Yolun Karsisina Geçerken Otomobilin Çarptigi Kadin Kamerada

Istanbul’da cadde üzerinde asiri hizla ilerleyen otomobil yolun karsisina geçmek isteyen kadina çarpti. Çarpmanin etkisiyle yaralanan kadin hastaneye kaldirilirken, yarali kadinin kizi annesinin basinda fenalik geçirdi. Kadinin yerde yarali halde bekledigi ve kizin fenalik geçirdigi anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

(Özel) Yolun Karsisina Geçerken Otomobilin Çarptigi Kadin Kamerada


Kaza, geçtigimiz gün öglen saatlerinde Sultanbeyli’de Fatih Bulvari üzerinde meydana geldi. Edilen bilgiye göre, Fatih Bulvari üzerinden Sancaktepe istikametine seyir halinde olan gri renkteki otomobil yolun karsisina geçmek isteyen bir kadina çarpti. Çarpmanin etkisiyle yola savrulan kadin soka girdi. Annesini yarali gören kizi olay yerinde fenalik geçirdi. Yaralanan kadini gören çevredeki vatandaslar yardima kosarak polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Kaza sonrasi olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, saglik ekipleri ise yaraliya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptiktan sonra yarali kadini hastaneye kaldirdi. Kaza nedeniyle bölge trafik yogunlugu olustu. Polis ekipleri kazayla ilgili çalisma baslatti.

“Bu alanda sürekli kaza oluyor”

Ayni cadde üzerinde benzer kazalarin sik sik oldugunu belirten ve önlem alinmasi gerektigini söyleyen esnaf Dursun Kuscu,”Biz dükkan içerisinde oturuyorduk. Tünelin altindan hizli gelen bir araç burada bir kadina çarpti. Kadin yolun ortasindaki tahtalara çarpmasi sonucu vücudu yaralar aldi. Saglik ekiplerine haber verdik. Gelen ambulans ekipleri, acil ilk yardim müdahalesinde bulundu. Burada hemen hemen her hafta kaza olusuyor. Bu tünelin altindan gelen araç burada çok hizli geldigi için önünü görmüyor. Yani buraya kesinlikle bir çare bulunmasi gerekiyor. Burada her hafta bu kazayi yasiyoruz. Ya araç birbirine vuruyor ya da araç yayaya vuruyor sürekli bir sikinti ve bir kaza gerçeklesiyor” diye konustu.

Kaynak: İHA