Nazilli Belediyesi Kirsal Mahallelerde Çalismalarini Sürdürüyor

Nazilli Belediyesi ekipleri; kirsal Yukari Örencik Mahallesi’nde yol genisletme ve iki farkli noktada istinat duvari ile güçlendirme çalismasi yapti.

Nazilli Belediyesi Kirsal Mahallelerde Çalismalarini Sürdürüyor


Göreve geldigi günden bu yana ’kalkinma kirsaldan baslar’ anlayisiyla merkez mahallelerin yani sira kirsal noktalarin eksiklerinin giderilmesi için harekete geçen Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Yukari Örencik’e yatirimlarini sürdürüyor. Son olarak Baskan Özcan’in talimatiyla can ve mal güvenligini tehlikeye sokan eski yolda genisletme çalismasi yapan ekipler, Yukari Örencik Ilkokulu’nun yer aldigi bölgeyi istinat duvari ile güçlendirdi.

Muhtar Özkaya’dan tesekkür

Çalismalari yakindan takip eden Mahalle Muhtari Hasan Özkaya, “Camimize çikan yol çok dardi. Tek araç ancak geçiyordu. Orada bir genisletme çalismasi yaptik. Yaklasik 100 metre civarinda istinat duvari yapiliyor. Yapilan çalisma ile araçlarimiz daha rahat geçebilecek. Bu hizmeti bize saglayan Nazilli Belediye Baskanimiz Kürsat Engin Özcan ve ekibine sahsim ve köylüm adima sonsuz tesekkür ediyorum. Daha önce de okulun bulundugu alanda istinat duvari yapilmisti. Hepsinden Allah razi olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA