Hobi Olarak Girdigi Sosyal Medya Gelir Kapisi Oldu

Sosyal medya üzerinden kendisine hobi olarak bir sayfa açan ve zamanla sayfasini büyüterek kendisine gelir kapisi yapan Gülçin Sel, verdigi egitimlerle de bir çok ev kadininin para kazanmasina yardimci oldu.

Hobi Olarak Girdigi Sosyal Medya Gelir Kapisi Oldu
Ilk olarak memleketi Zonguldak’ta kendisine bireysel hesap açan Gülçin Sel, ilerleyen dönemde ‘gulcinblog’ olarak açtigi sosyal medya sayfasini hizla büyütmeyi basardi.

Kisa sürede 979 bin takipçiye ulasan Sel, el emegi ile yaptigi amigurumi oyuncak bebeklerin online satislarini yapti.

Gülçin Sel, kadinlara yardimci olarak islerini büyütmelerini sagladigini; onlara reklam ve isbirligi, sayfa iç dizayn, görsel olarak nelere dikkat etmeleri gerektigi hakkinda da egitimler verdigini söyledi.

Sel, kendi satislarinin yaninda baska kadinlari da bu ise tesvik ederek onlarin da kazanmasini sagladigi için mutluluk duydugunu dile getirdi.

Bu isi yaparken en büyük avantajinin bu mecralara erkenden aktif olarak dahil olmasini örnek gösteren Sel, bir süre sonra reklam ve is birligi teklifleri aldigini belirtti.

Sel, 1 milyona yakin kitlesini iyi degerlendirdigini ve yaptigi is birlikleri sayesinde sadece kendisinin degil, herkese kazandirdigini ifade ederek, “Günümüzde kurumsal firmalarin en büyük ihtiyaçlarindan birisi takipçi haline geldi. Bizde burada insanlara nasil faydali olabiliriz diye düsünerek etkinlikler baslattik. Olusturdugumuz zincir sayesinde bu ihtiyaca mesai harcamaya basladim. Bebek örmeyi de o zaman biraktim, her ikisine zaman ayiramiyordum” dedi.

Kaynak: İHA