Marmaris'teki Yanginda Köpeginin Kulübesi Yanan Çocugun Dilegini Kaymakamlik Gerçeklestirdi

Mugla'nin Marmaris ilçesindeki orman yanginlarinda evleri ve köpek kulübesi yanan çocugun talebini Kaymakamlik yerine getirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli psikososyal destek ekipleri, 29 Temmuz'da çikan, havadan ve karadan müdahaleler sonucu 9 günde kontrol altina alinan yanginda evleri küle dönen ailelere destegini sürdürüyor.

Osmaniye Mahallesi'nde konteynerde oturan ve evlerini yanginda kaybeden Yilmaz ailesini ziyaret eden ekip, Ilkokul 3. sinif ögrencisi 12 yasindaki Merve Yilmaz'a dogum günü pastasiyla sürpriz yapti.

Merve'nin pastayi üflerken köpeginin yanan kulübesinin yenilenmesini dilemesi üzerine, Marmaris Kaymakamligi harekete geçti. Kaymakamlik ekipleri, Merve'ye tablet ve köpegi Cess için kulübe götürdü.

Köpeginin kulübesi yenilenen ve hediye alan küçük Merve'nin mutlulugu ekiplerce görüntülendi.

Kaynak: AA