FISKOBIRLIK Yeni Sezon Findik Alimlarina 16 Agustos'ta Baslayacak

FISKOBIRLIK Yönetim Kurulu Baskani Lütfi Bayraktar: 'Geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu sezon da üreticilerimizin harmanina kadar giderek, çuvalli findiklarini hiçbir nakliye ve hamaliye masrafi kesintisi olmadan en iyi fiyatla alacagiz'.

Findik Tarim Satis Kooperatifleri Birliginin (FISKOBIRLIK), 16 Agustos Pazartesi yeni sezon findik alimlarina baslanacagi bildirildi.

Birlikten yapilan yazili açiklamada, FISKOBIRLIK'in faaliyet gösterdigi bölgelerde, birlige bagli 50 kooperatifin yönetim kurulu baskanlari, yönetim kurulu üyeleri ve çalisanlariyla alim sezonu öncesi istisare toplantilari gerçeklestirildigi belirtildi.

Açiklamada degerlendirmesine yer verilen FISKOBIRLIK Yönetim Kurulu Baskani Lütfi Bayraktar, yeni alim sezonuna hazir olduklarini vurgulayarak, tüm üreticilere FISKOBIRLIK'ten fiyat almadan findiklarini satmamalari çagrisinda bulundu.

Yeni sezon öncesinde hazirliklarin tamamlandigini aktaran Bayraktar, sunlari kaydetti:

"2021 yili mubayaa sezonuna birligimiz, 50 kooperatifimiz ve tüm çalisma arkadaslarimizla birlikte haziriz. Faaliyet gösterdigimiz tüm bölgelerde aktif bir sekilde findik alimi gerçeklestirecegiz. Bu kapsamda üreticilerimizin magdur olmamasi adina tedbirlerimizi aldik. Bazi bölgelere ve kooperatiflerimize yeni araç ve personel takviyelerinde bulunduk. 16 Agustos'tan itibaren de 2021 findik mubayaa sezonuna basliyoruz. Geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu sezon da üreticilerimizin harmanina kadar giderek, çuvalli findiklarini hiçbir nakliye ve hamaliye masrafi kesintisi olmadan en iyi fiyatla alacagiz."

Bayraktar, üreticilerin teveccühü, kendilerinin de azimli ve özverili çalismalariyla birlige bagli tüm kooperatifleri hak ettigi konuma getireceklerine inandiginin altini çizdi.
Kaynak: AA