Dükkâna Minibüsle Girdi, Gören Fotograf Çekiyor

Bursa’da bir esnaf, senelerce sokaklarda seyyar olarak kebap sattigi minibüsünü sonunda dükkâna soktu. Esnaf, simdi kebaplari, dükkânin içindeki eski ekmek teknesi minibüste pisirip servis ediyor. Is yerinde minibüsü görenler büyük saskinlik yasiyor.

Dükkâna Minibüsle Girdi, Gören Fotograf Çekiyor
Uzun yillar dekore ettirdigi minibüslerde Bursa sokaklarinda kebap pisirip satan Hanifi Küçükmert, bu isi bir adim daha ileriye tasiyarak dükkân açmaya karar verdi. Açtigi kebapçi dükkânina ise yillardir çalistirdigi minibüsünü soktu. Kebapçi dükkânindaki kebaplari mutfakta pisirmek yerine is yerine soktugu minibüsünde pisiriyor. Minibüsü gören vatandaslar büyük saskinlik yasayip dükkanin içindeki minibüsle özçekim yapiyor. Dükkânin içindeki minibüs vatandaslarin büyük ilgisini çekiyor.

Bu ise 20 yil önce basladigini ifade eden Hanifi Küçükmert, "Tasarladigim minibüsle 20 yil önce kebap satmaya basladim. Bursa’nin farkli noktalarinda vergi levhali seyyar olarak çalistim. Bu isi bir adim öteye tasiyip dükkân açmaya karar verdim. Ama açtigim dükkâna minibüsümü de soktum. Dükkâna gelen müsterilerime minibüsten servis yapiyorum. Dükkânin içindeki minibüs insanlarin çok ilgisini çekiyor. Herkes gelip burada özçekim yapiyor" dedi.

Kaynak: İHA