Baskan Demirci Açiklamasi 'Ögrencilere Hizmetimiz Devam Ediyor'

Kütahya’nin Pazarlar Belediyesi, Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu ögrencilerine hizmet etmeye devam ediyor.

Baskan Demirci Açiklamasi 'Ögrencilere Hizmetimiz Devam Ediyor'
2019-2020 egitim-ögretim yilinda itibaren Kredi ve Yurtlar Kurumu standartlarinda Pazarlar Yüksek Meslek Yüksekokulu ögrencileri için Pazarlar Belediyesi, 1 erkek ögrenci konaklama evi, 2 kiz ögrenci konaklama evi ile ögrencilere hizmet etmeye devam ediyor.

Pazarlar Belediyesi’nin ilçede hizmet etmeye devam eden Yüksek Ögrenim Ögrenci konaklama evlerinde ögrencilerimize 24 saat güvenlik, çamasirhane, 24 saat sicak su, etüt odasi, kablosuz internet, TV odasi ve yemekhane imkânlari sunuluyor.

2019 -2020 Akademik yilindan itibaren ögrenciye hizmet ettiklerini belirten Pazarlar Belediye Baskani Bilal Demirci, "Yüksekokulumuzda okuyan ve yeni tercih yapacak olan ögrenciler için Yüksek Ögrenim Ögrenci konaklama evlerimiz hazirdir. Kredi Yurtlar Kurumu standartlarinda olacak olan ögrenci konaklama evlerimiz asgari fiyatlarla ögrencilerimize hizmet verecegiz. Ilçemize ve ögrencilerimize hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA