SMA Hastasi Toprak Bebege Dogum Günü Kutlamasi

Eskisehirliler tarafindan sahip çikilan SMA Tip 2 hastasi Toprak bebegin dogum günü düzenlenen etkinlikle kutlandi. Dogun gününe katilanlar, Toprak’in tedavisi için gereken paranin toplanabilmesi için herkesi duyarli olmaya davet etti.

SMA Hastasi Toprak Bebege Dogum Günü Kutlamasi
Tedavi masrafinin toplanabilmesi için kampanya düzenlenen SMA Tip 2 hastasi Toprak bebege destekler giderek büyüyor. Yurt disinda tedavi olabilmesi için gerekli olan 20 milyon TL’nin toplanabilmesi adina çalismalar devam eden Toprak Yavas için dogum gününde etkinlik düzenlendi.

Özdilek Kültür Merkezi’nde düzenlenen dogum günü kutlamasina Toprak bebek ve ailesinin yani sira CHP Eskisehir Milletvekilleri Utku Çakirözer ve Jale Nur Süllü, IYI Parti Eskisehir Milletvekili Arslan Kabukcuoglu, Tepebasi Belediye Baskani Ahmet Ataç, Eskisehir Barosu Baskani Mustafa Elagöz, ESKI Genel Müdürü Oguzhan Özen, Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi Baskani Nadir Küpeli ile Eskisehir is dünyasi, sivil toplum kuruluslari ve meslek odalarinin temsilcileri katildi.

Kampanya gönüllülerinden Avukat Hüseyin Akçar’in sunumu ile düzenlenen etkinlikte Toprak, dogum günü pastasini üfledi. Müzik dinletisi ile devam eden kutlama, toplu fotograf çektirilmesi ile son buldu.

Yapilan konusmalarda tedavi için gereken paranin toplanabilmesi adina tüm Eskisehirlilere çagrida bulunuldu. Yavas ailesi de Toprak’in iyilesebilmesi için zaman ile yaristiklarini ifade ederek, her günün büyük önemi oldugunu vurguladi.

Etkinlikte Toprak bebek için toplanan toplam fidan sayisi 2 bin 700’e ulasirken, Eskisehir Valiliginin izni ile sürdürülen yardim kampanyasina katilmak isteyenler “toprak_sma” adli instagram hesabindan bilgi alabiliyor.
Kaynak: İHA