Siirt Belediyesi Ve Ilçe Belediyelerine Araç Hibe Edildi

Siirt Belediyesi, ilçez ve belde belediyeleri, Çevre ve Sehircilik Bakanligindan hibe olarak aldigi is makineleriyle birlikte araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Siirt Belediyesi Ve Ilçe Belediyelerine Araç Hibe Edildi
Kent merkezi, ilçe ve beldelerde yasayan vatandaslara daha iyi, hizli ve kaliteli hizmet verebilmek amaciyla Çevre ve Sehircilik Bakanligindan Siirt Belediyesine bir adet büyük çöp kamyonu, bir adet küçük çöp kamyonu, bir adet kanal temizleme araci, bir adet ekskavatör, bir adet büyük kanal kazici (loder) ve bir adet yol süpürme araci, Kurtalan Belediye Baskanligina bir adet büyük, bir adet küçük çöp kamyonu ve Baykan Belediye Baskanligina bir adet büyük çöp kamyonu hibe edilerek, hizmete sunuldu.

Siirt Il Özel Idaresi araç parkinda düzenlenen törende konusan Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, “Çevre ve Sehircilik Bakanligini ilimiz ve ilçelerine tahsis edilen araçlarin toplam maliyeti yaklasik 5 buçuk milyon TL’dir. Basta Cumhurbaskanimiza, Çevre ve Sehircilik Bakanimiz Murat Kurum’a, bu araçlarin temini noktasinda bize yardimci olan herkese çok tesekkür ediyoruz. Allah kaza bela vermesin 2021 yili 2020 yilindan farkli olacak. Bir atilim bir yatirim yili olacak. Insallah önümüzde ki sene 2022 senesi daha da bereketli daha güzel bir yil olacak” dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan Il Müftüsü Vehap Kapicioglu tarafindan okunan duanin ardindan, yeni araçlar için kurban kesildi.
Kaynak: İHA