Selatin Organik Köy Pazari Yeniden Açiliyor

Pandemi sebebiyle halk sagligini korumak için Germencik Belediyesi tarafindan faaliyetlerine ara verilen Selatin Organik Köy Pazari, normallesme süreciyle birlikte alinan kararla 11 Temmuz Pazar günü yeniden açiliyor.

Selatin Organik Köy Pazari Yeniden Açiliyor


Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes tarafindan ilçe ekonomisinin canlandirilmasi, kirsal kalkinmanin saglanmasi, halkin üretime tesvik edilmesi, üreticilerin ve özellikle de kadinlarin hane ekonomilerine katkida bulunmasi, ilçenin yerli ve yabanci turistlerce ilgi görmesi, kültürel ve sosyal bir alan olusmasi gibi pek çok amaç çerçevesinde Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun destegi ve katkisiyla hayata geçirdigi Selatin Organik Köy Pazari her pazar günü yeniden misafirlerini agirlayacak. Selatin Organik Köy Pazarinin açilmasi ile birlikte gelen misafirler, disaridan ürün ve pazarci esnafi kabul edilmeyen, sadece köyde yetisen ve üretilen dogal ürünlerden alisveris yapip, köyün simgesi olan 800 yasindaki ulu çinarin gölgesinde kahvaltilarini yapabilecekler. Selatin Organik Köy Pazari her hafta sonu Pazar günleri misafirlerini agirlayacak.

Selatin Organik Köy Pazarinin açilmasi ile ilgili açiklamalarda bulunan Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes sunlari kaydetti:

“Ilçemizin sirin bir mevkisi olan Selatin Mahallemizde Aydin Büyüksehir Belediyemizin is birligiyle açtigimiz Organik Köy Pazarimiz, hem köy halkinin hem de misafirlerimizin sagligini korumak için faaliyetlerine ara vermisti. Vaka sayilarindaki düsüs ve akabinde gelen normallesme süreci ile birlikte yeniden faaliyete açilmasina karar verdik. Sehirden uzak doga içinde sirin bir mahallemiz olan Selatin’e tüm halkimizi bekliyoruz. Pazar günleri açik olacak olan Organik Pazardan alisverislerini yapip, aileleri ve sevdikleriyle birlikte 800 yasindaki çinarin gölgesinde iyi vakit geçirecekler. Simdiden tüm misafirlerimize hos geldiniz diyor, keyifli vakit geçirmelerini diliyorum."
Kaynak: İHA