(ÖZEL) Evi Soyan Hirsizin Kucaginda Televizyonu Götürdügü Anlar Kamerada

Kagithane’de bir eve balkon girerek 3 bin 500 TL para ile televizyon çalan hirsizlar, Kagithane Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan kisa sürede yakalandi. Hirsizlarin evdeki televizyonu kucagina alarak götürdügü anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

(ÖZEL) Evi Soyan Hirsizin Kucaginda Televizyonu Götürdügü Anlar Kamerada
Olay, geçtigimiz günlerde saat 20.45 siralarinda Kagithane’de yasandi. Edinilen bilgiye göre, Adem T. Isimli sahsin evinden ayrildigini gören hirsizlar, balkon kapisini zorlayarak eve girdi. Evde bir süre dolanan hirsizlar, 3 bin 500 TL para ile televizyonu alarak hizli bir sekilde evden çikip uzaklasti. Bir süre sonra evine geri gelen Adem T. parasinin ve televizyon çalindigini fark ederek polis ekiplerini arayip ihbarda bulundu.

Suç kayitlari kabarik olan hirsizlar kisa sürede yakalandi

Ihbar üzerine ikametin bulundugu adrese gelen Kagithane Asayis Büro Amirligi ekipleri, ikamet çevresinde bulunan 5 güvenlik kamerasini inceledi. Yapilan incelemeler sonucu hirsizlarin emniyette çok sayida hirsizlik suçundan kaydi bulunun D.A.H. ile G.D. oldugunu belirledi. Hirsizlari yakalamak için çalisma baslatan ekipler, G.D.’yi Sirintepe Mahallesinde, D.A.H.’yi ise Çeliktepe mahallesindeki evinde kiskivrak yakalayarak gözaltina aldi. Polis merkezine götürülen sahislarin ilk ifadesinde televizyonu bilmedigi bir sahsa sattiklarini, parayi da aralarinda bölüstüklerini söyledikleri ögrenildi.

Hirsizin televizyonu kucaklayip götürdügü anlar kamerada

Kagithane’de hirsizlarin girdikleri evdeki televizyonu kucaklayip götürdükleri anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, hirsizlarin mahallede dolastigi ve daha sonra girdikleri evden çaldiklari televizyonu kucaklayip götürdükleri görülüyor.
Kaynak: İHA