Kaza Yapan Sürücüye Yardim Için Durdular, Kazaya Karistilar Açiklamasi 5 Yarali

Beylikdüzü’nde bariyerlere vurarak kaza yapan otomobile yardim için duran ticari taksi ile motosiklete arkadan gelen baska bir araç çarpti. 3 otomobil ile 1 motosikletin karistigi kazada 5 kisi yaralandi.

Kaza Yapan Sürücüye Yardim Için Durdular, Kazaya Karistilar Açiklamasi 5 Yarali
Olay, saat 03.15 siralarinda Beylikdüzü D-100 Karayolu üzeri Avcilar istikametinde yasandi. Iddiaya göre, Beylikdüzü’nden Avcilar istikametinde seyir halinde olan Sinan Dogan yönetimindeki 34 CCR 448 plakali hafif ticari araç, bariyerlere vurarak kaza yapti. Arkasindan gelen Gökhan Akyüz idaresindeki 34 TAN 69 plakali taksi ile bir motosiklet sürücüsü kazayi görerek yardim etmek için emniyet seridinde durdu. Ayni istikamette seyir halinde olan Yunus Emre Çakir idaresindeki 06 TR 470 plakali otomobil, kazaya yardim için emniyet seridinde duran taksi ve motosiklete çarpti. Kazada, Sinan Dogan, Gökhan Akyüz, Yunus Emre Çakir, Çagatay Çetin ile ismi ögrenilemeyen bir kadin yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi.

Kazayi yara almadan atlatan motosiklet sürücüsü Nurullah Baysal, "Biz yardima geldik araca. Arkada ilk basta taksi vardi, biz motosiklet ile buradaydik. Arkadan gelen araç taksiye vurdu, taksi de tekrar diger öndeki arabaya vurdu. Araba da bizi sikistirdi orada. Biz yardim etmek amaciyla durmustuk." diye konustu.

Araç içerisinde sikisan Sinan Dogan, itfaiye ekipleri tarafindan bulundugu yerden çikarildi. Saglik ekipleri tarafindan olay yerinde ilk müdahalesi yapilan 5 yarali, ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri, olasi yeni bir kazayi önlemek için trafik akisini bir süreligine durdurdu. Kazaya karisan araçlarin çekici yardimiyla kaldirilmasiyla yol trafige yeniden açildi.

Polis kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA