ITÜ ETA Vakfi Doga Kolejinden LGS Basarisina Yüzde 100'E Varan Burs Imkâni

250 yillik akademik birikimi ve köklü geçmisi olan Istanbul Teknik Üniversitesi ile uzun soluklu bir yolculuga çikan ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji, Liseye Geçis Sinavi’nda (LGS) basarili olan ögrenciler için yüzde 100 burs imkâni sagliyor.

ITÜ ETA Vakfi Doga Kolejinden LGS Basarisina Yüzde 100'E Varan Burs Imkâni
ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Anadolu Liseleri ve Fen ve Teknoloji Liseleri, sundugu yüzde 100’e varan LGS bursuyla basariyi ödüllendiriyor, egitime destek veriyor. Kampüs ve kontenjana göre degisen yüksek burs oranlarinin yani sira kitap ve kiyafet destegi de sagliyor.

Ögrenciler, ITÜ’nün bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak

ITÜ ETA Vakfi Doga Kolejinde egitim alma firsati elde eden ögrenciler, 2021-2022 egitim-ögretim döneminde ITÜ’nün yüksekögretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.

Merak eden, arastiran, sorgulayan ögrenciler yetistiren ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji, proje modelli lise egitimi ile ögrencilerine bilimsel süreç becerileri kazandirarak onlarin olaylari bilimsel bir bakis açisiyla degerlendirmesine olanak sagliyor.

21. yüzyil becerileri kazaniyorlar

Proje modelli lise egitimiyle ögrencilerine 21. yüzyilin gerektirdigi tüm yeterlilikleri kazandirmayi hedefleyen ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji; ögrencilerini arastirma, inceleme, problem çözme, iletisim, fen okuryazarligi, teknoloji okuryazarligi, elestirel ve farkli düsünme, is birligi yapabilme becerileriyle donatiyor.

Egitim programlariyla fark olusturuyor

ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji, ifade yetenegi güçlü, sosyal, yenilikçi ve teknolojiyle barisik girisimciler yetistirmeyi amaçlayan t-MBA (Teenager MBA) egitim programiyla, 10 farkli isletme yüksek lisans dersini lise düzeyine uyarliyor. Ifade yetenegi güçlü, sosyal, yenilikçi ve teknolojiyle barisik girisimciler yetistirmeyi amaçlayan t-MBA egitim modeli; ITÜ ETA Vakfi Doga Kolejinde 9, 10 ve 11. siniflarda uygulaniyor. Egitimi yalnizca bilginin aktarildigi süreç olarak kabul etmeyen ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji, egitimde fark olusturan lise konseptiyle LGS’de basari gösteren ögrencilere daha iyi bir egitim imkâni sagliyor.

Bilim ve teknolojinin bas döndürücü bir hizla degistigi günümüzde artik okul müfredatlari ögrencilere bilgi degil, beceri kazandirmaya yönelik gelistirilmektedir. Bu bilinçle Doga Koleji lise egitimine, t-MBA egitiminin yanina proje modelli lise egitimini de koyarak ögrencilerine 21. yüzyilin gerektirdigi tüm yeterlilikleri kazandirmayi hedefliyor.

LGS burs oraninizi ögrenmek ve tercih danismanligi almak için www.dogakoleji.k12.tr/basvurular/lgs adresini ziyaret edebilirsiniz.
Kaynak: İHA