Arzum Okka Grandio Duo, Haus &Amp; Garten Testinde 'Çok Iyi' Notu Aldi

Arzum Pazarlama ve Ürün Gelistirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Mehtap Yildiz: 'Okka Grandio Duo ürünümüzün uluslararasi otoriteler tarafindan sayginligi kabul edilen Haus & Garten'in testinden yüksek not almasi bize ne kadar dogru yolda oldugumuzu gösteriyor'.

Arzum Okka Grandio Duo, Almanya'nin prestijli test dergilerinden Haus & Garten tarafindan Türk Kahve Makinesi kategorisinde su ana kadar alinan en yüksek nota layik görülürken, Sehr Gut (çok iyi) 1,3 notunun sahibi oldu.

Arzum'dan yapilan açiklamaya göre, Haus & Garten tarafindan iki ayda bir yayinlanan ürün test ve degerlendirmeleri, sektör otoriteleri tarafindan yakindan takip ediliyor.

Haus & Garten'in testinde ürünler kendi özellikleri ve tüketiciye vadettikleri çerçevesinde, özel laboratuvarlarda, donanimli mühendislerden olusan teknik ekipler tarafindan degerlendiriliyor.

Bu çerçevede kalitesini gösteren Okka Grandio Duo, Türk kahve makineleri arasinda yapilan degerlendirmede Sehr Gut (çok iyi) 1,3 notunu aldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Arzum Pazarlama ve Ürün Gelistirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Mehtap Yildiz, Arzum'un 55 yildir tasarim ve inovasyonu odagina alarak ortaya çikardigi ürünlerle tüketicilerin hayatlarina dokundugunu belirterek sunlari kaydetti:

"Türkiye'nin öncü markalarindan biri olarak dünyanin birçok ülkesinde milyonlarca eve ulasiyoruz. Ödüllerle ve ilklerle özdeslesmis Arzum'un global bir marka olmasi en büyük hayalimiz. Okka Grandio Duo ürünümüzün uluslararasi otoriteler tarafindan sayginligi kabul edilen Haus & Garten'in testinden yüksek not almasi bize ne kadar dogru yolda oldugumuzu gösteriyor.

Arzum olarak bu basari bizi çok gururlandirdi. Bundan sonra da teknoloji ve inovasyonu bir arada sunarak tüketicilerimizin hayatini kolaylastirmaya, 'Dünyaya Türk Kahvesini Sevdiren Marka: Arzum Okka' ile dünyada daha fazla insana Türk kahvesini sevdirmeye devam edecegiz. Dünyanin her yerindeki kafelerde Türk kahvesini insanlara servis ettirmek ve bunu Arzum Okka inovasyonlari ile yapmak için var gücümüzle çalisacagiz."

Kaynak: AA