Içisleri Bakan Yardimcisi Çatakli Siirt'te 'Düzensiz Göçmenler' Degerlendirme Toplantisina Katildi

Bir dizi toplanti ve ziyaretlerde bulunmak üzere Siirt’te gelen Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli, Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu’nu ziyaret etti.

Içisleri Bakan Yardimcisi Çatakli Siirt'te 'Düzensiz Göçmenler' Degerlendirme Toplantisina Katildi
Valilige gelisinde Vali Osman Hacibektasoglu ve il protokolü tarafindan karsilanan Bakan Yardimcisi Çatakli, Valilik Seref defterini imzaladi. Daha sonra valilik makamina geçen Bakan Yardimcisi Çatakli, burada Vali Hacibektasoglu ile bir süre görüstü. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Vali Hacibektasoglu Bakan Yardimcisi Çatakli ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.

Vali Hacibektasoglu ziyaret anisina, Bakan Yardimcisi Çatakli’ya Türk bayragi islemeli bir tiftik battaniyesi hediye etti.

Bakan Yardimcisi Çatakli baskanliginda daha sonra valilik toplanti salonunda basina kapali olarak ’Düzensiz göçmenler’ ile ilgili degerlendirme ve istisare toplantisi yapildi.

Valilik ziyaretine ve toplantiya Vali Çatakli’nin yani sira, Siirt Valisi Osman Hacibektasoglu, Batman Valisi Hulusi Sahin, Bitlis Valisi Oktay Çagatay, Göç Idaresi Genel Müdürü Dr. Savas Ünlü, Bitlis Il Jandarma Komutani Tuggeneral Nail Ilbey, Siirt Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ugur Ertekin, Batman Il Jandarma Komutani Albay Isa Çakmak, Batman Il Emniyet Müdürü Köroglu Kiraç, Bitlis Il Emniyet Müdürü Yaman Agirlar, Siirt Il Emniyet Müdürü Saruhan Kizilay, Göç Idaresi Genel Müdürlügü Destek Hizmetleri Daire Baskani Abdulaziz Aydin ile Batman, Bitlis ve Siirt Il Göç Idaresi müdürleri katildi.

Kaynak: İHA