Tacizcinin Yakalandigi Mahalle Sakinleri Konustu Açiklamasi 'En Agir Cezayi Alsin'

Bursa’da güpegündüz kapisinin önünden götürdügü 5 yasindaki kiz çocugunu öperek taciz eden 45 yasindaki sapik, olayi fark eden mahalle sakinleri tarafindan yakalanip feci sekilde dövüldü. Sapigin kiz çocugunu sokaktan götürdügü anlar güvenlik kamerasina yansirken, mahalle sakinleri tacizcinin en agir cezayi almasini istiyor.

Tacizcinin Yakalandigi Mahalle Sakinleri Konustu Açiklamasi 'En Agir Cezayi Alsin'
Edinilen bilgiye göre, merkez Yildirim ilçesinde 45 yasindaki bir fabrika isçisi, sokak ortasinda oynayan 5 yasindaki kiz çocugunu evinin önünden götürüp dar sokakta öperek taciz etti. Olaya sahit olan diger çocuklarin bagrismalari üzerine mahalle sakinleri, Murat Ö. isimli zanliyi yakalayip linç girisiminde bulundu. Burnu kirilan ve kanlar içinde birakilan Murat Ö., olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Mahalle sakinleri evlerinin önünde yasanan olaya isyan ettiler. Çocuklarini sokaga çikarmaktan korktuklarini ifade eden Müsebbiye Tosun, "Aksamüstü camin önünde kuran okurken bagrisma sesleri duydum. Cama çiktigimda kosusturma vardi. Gitme, dur kaçirma kizi. Birak çocugu diyerek geçtiler. Gençler kavga ediyor herhalde diyerek içeriye girdim bende. Sonra bu olayin yasandigini duydum. Bende dar araliga giderek baktim. Ögrendim ki 5 yasindaki çocugun tacize ugramis. Mahalleli de hirpalamis biraz. Ben tutuklanmasini istiyorum. Benim de torunlarim var. Komsularimin da çocuklari, torunlari var. Çocuklarimizi sokaga çikaramiyoruz. Korkuyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA