(ÖZEL) 6 Yasindaki Minik Musa'nin Feci Ölümü

Esenyurt’ta oto tamirhanesinde çalisan bir kisi, tamir ettigi araci test etmeye çiktigi esnada yola firlayan bir çocuga çarpti. Çocuk olay yerinde hayatini kaybederken, aile kazayi yapan sürücüyü suçladi.

(ÖZEL) 6 Yasindaki Minik Musa'nin Feci Ölümü
Olay, dün saat 11.30 siralarinda Kiraç Büyük Ayazma Caddesinde meydana geldi. Iddiaya göre V.I. isimli tamirhane çalisani kendisine tamir için birakilan araci test etmek için deneme sürüsüne çikti. Bu sirada 6 yasindaki Musa Ipek isimli çocuk, yolda karsidan karsiya geçmek istedi. Yola firlayan Ipek’i görmeyen sürücü çocuga çarparak yoluna devam etti. 20 metre ilerleyen sürücüyü vatandaslar uyararak durdurdu. Kazayi yapan sürücüyü aile yakinlari darp etmeye çalisti. Agir yaralanan çocuk için saglik ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen saglik ekipleri, küçük çocuga yaptigi tüm müdahalelere ragmen hayata döndüremedi. Sürücü V.I. gözaltina alinarak karakola götürüldü.

“Sürücünün cezalandirilmasini istiyoruz”

Hayatini kaybeden Musa Ipek için bugün ögle namazi sonrasi cenaze namazi düzenlendi.

Kilinan cenaze namazi sonrasi açiklamada bulunan Amca Ipek, “Sürücü araç kullanirken telefonla konustugunu biliyoruz. Müzik son ses ve hizli bir sekilde yolda ilerliyor. Musa yola çiktigi sirada çarparak yoluna devam ediyor, kaza yaptiginin bile farkinda degil. Biz aile olarak sürücünün cezalandirilmasini istiyoruz. Bu caddede hiçbir kasis veya trafik lambasi bulunmuyor, daha kaç çocugun ölmesi gerekir” dedi.

Cenaze namazinin ardindan minik Musa defnedilmek için Çarmikli mezarligina götürüldü.
Kaynak: İHA