Memleket Partisi Genel Baskani Ince Açiklamasi 'Kiliçdaroglu, Gel Milletin Önünde Tartisalim'

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, partisinin Edirne il baskanliginin açilisinda, CHP lideri Kiliçdaroglu’na yüklenerek, "Atatürk’ün emanetine kim ihanet ediyormus gelin tartisalim. Gel bunu milletin önünde bir tartisalim" dedi.

Memleket Partisi Genel Baskani Ince Açiklamasi 'Kiliçdaroglu, Gel Milletin Önünde Tartisalim'
Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, partisinin Edirne il baskanliginin açilisini yapti. Ince, açilis töreninde, muhalefet partilerinin Türkiye’nin sorunlarini çözmede yetersiz kaldigini söyledi.

Ince, "Son günlerde bir demokrat amca vardi. ’Demokrat amca’nin agzini biçak açmiyor. Sen yeni edindigin dostlarinin basina bir sey gelse kiyameti koparirsin. Demokrat amca savunmayacak misin beni, ’bizim eski arkadasimizdir’ demeyecek misin, adaleti hep kendine mi istiyorsun. Atatürk’ün emanetine kim ihanet ediyormus. gelin tartisalim. CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu’ndan bir ricam var. Bu gariban partisinden niye ayrildi, gel bunu milletin önünde bir tartisalim. Gel tartisalim, söz veriyorum millet sana hak verirse kapatiriz dükkani, sorun yok. Gelin tartisalim. Sandiklara nasil gözlemci koymadiniz, oy da vermediniz zaten. Gariban Muharrem Ince de yesin kortizonlu igneleri dolassin dursun meydanlarda. Atatürk’ün emanetine kim ihanet ediyormus gelin tartisalim" diye konustu.

Konusmalarin ardindan Ince, partisinin il baskanligi açilisini yapti.
Kaynak: İHA