TSKB'nin Organizasyonel Yapisinda Degisiklikler Gerçeklesti

Türkiye Sinai Kalkinma Bankasi’nin (TSKB) Yönetim Kurulu karari ile yapilan terfi ve atamalar, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyla uygulamaya alindi.

TSKB’den yapilan açiklamaya göre, organizasyonel yapida degisiklikler yapilarak, 1 Temmuz 2021 itibariyla direktör, koordinatör ve müdür atamalari yapildi.

Açiklamada, TSKB’nin yeni organizasyon yapisindaki terfi ve atamalara iliskin su bilgiler verildi:

"Özlem Bagdatli, Direktör unvaniyla Insan Kaynaklari, Hukuk Isleri ve Vakif Müdürlüklerinin yönetiminden sorumlu oldu. Bilinç Tanagardi, Direktör unvaniyla Uygulama Gelistirme, Sistem Destek ve Isletim, Kurumsal Mimari ve Süreç Yönetimi Müdürlüklerinin yönetiminden sorumlu oldu. Ayse Nazlica, Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Yönetim Koordinatörü unvani ile Genel Müdür’e bagli olarak görevlendirildi. Ayhan Tagil, Sistem Destek ve Isletim Müdürü olarak atandi. Korhan Aklar, Hukuk Isleri Müdürü olarak atandi. Ece Coskuntürk, Kalkinma Finansmani Kurumlari Müdürü olarak atandi. Gizem Pamukçuoglu, Finansal Kurumlar ve Yatirimci Iliskileri Müdürü olarak atandi. Gonca Kalkan, Proje Finansmani Müdürü olarak atandi. Dilek Pekcan Mise, Vakif Müdürü olarak atandi. Sercan Zengin, Hazine ve Sermaye Piyasasi Operasyonlari Müdürü olarak atandi. Yasemin Zortuk, Kurumsal Uyum Müdürü olarak atandi. Çigdem Demirok, Kredi Tahsis Müdürü olarak atandi."

Kaynak: AA