Mus Belediyesi Cadde Yenileme Çalismalarini Sürdürüyor

Mus Belediyesi, üst yapi çalismalari kapsaminda yeniledigi Istasyon Caddesi'ni kente özgü lale ve üzüm figürleriyle renklendirdi.



Belediyeden yapilan açiklamaya göre, yürütülen çalismalarla kente yakisan bir görünüme kavusturulan caddede orta refüje fidan dikimi de tamamlandi.

Kentin simgelerinden olan Mus lalesi ile Mus üzümü figürlerini caddenin orta refüjüne yerlestiren belediye ekipleri, mevsimlik çiçeklerin birakilacagi beton saksilar ile korkuluklarin montajina devam ediyor.

Belediye Baskani Feyat Asya, kentte yer alti hatlarinin tamamini yenileyerek ciddi bir eksikligi ortadan kaldirdiklarini söyledi.

Üst yapidaki hizmetlerin daha saglam ve kalici olmasini için çalistiklarini ifade eden Asya, söyle konustu:

"Üst yapi alaninda yaptigimiz çalismalarla sehrimizi yeniden sekillendirmeye basladik. Bir yandan cadde ve sokaklarin asfalt, kaldirim ve aydinlatmalarini yaparken diger taraftan görsel projelere agirlik verdik. Istasyon Caddemizdeki orta refüj düzenleme çalismamiz da bu projelerden biri. Ilimize güzellik kazandiracak projemiz devam ediyor. Kisa sürede tamamlayacagimiz çalisma sonunda bir eseri daha halkimizin hizmetine sunmus olacagiz."

Kaynak: AA