Modifiye Tutkunu Damada Çelik Jant Egzoz Ve Ses Sistemi Hediye Edildi

Karaman’in Ermenek ilçesine bagli Güneyyurt beldesinde yasayan araba ve modifiye tutkunu Volkan Dikici’ye arkadaslari dügününde taki olarak çelik jant takimi, egzoz ve ses sistemi hediye etti.

Modifiye Tutkunu Damada Çelik Jant Egzoz Ve Ses Sistemi Hediye Edildi
Ermenek ilçesine bagli Güneyyurt beldesinde yasayan araba ve modifiye tutkuna Volkan Dikici hayatini Emine Dikici ile birlestirdi. Genç çift dügünlerini akrabalarinin da katilimiyla gerçeklestirdi. Normal baslayan dügünün taki merasimi sirasinda genç çift, büyük bir sürprizle karsilasti. Taki merasimi sona ermesine ragmen bir süre daha bekletilen gelin ve damat, arkadaslarinin hediyeleriyle saskinlik yasadi. Damadin arkadaslari, araba ve modifiye tutkunu olan Volkan Dikici’ye taki olarak çelik jant takimi, egzoz ve ses sistemi hediye etti. Kendisine hediye edilenleri görünce mutlulugu yüzüne yansiyan Volkan Dikici, hediyeleri kupa gibi havaya kaldirarak davetlilere gösterdi.

“Sira disi güzel bir hediyeydi”

Hediyeleri karsisinda görünce çok sasirdigini söyleyen daman Volkan Dikici, "Ben de bir araba sevdalisi olarak çok heyecanlandim, gurur duydum arkadaslarimla. Güzel bir hediye oldu, sira disi güzel bir hediyeydi çok mutlu oldum gerçekten. Esimde çok heyecanlanmis, sasirtici bir durum oldu. Ayni hisleri o da yasamis, arabadan anlamaz ama...’’ dedi.



“Arkadaslarla birlikte organize ettik”

Ilginç hediyeyi düsünen damadin arkadasi Serdar Altuntas, "Damat araba tutkunu oldugu için böyle bir sey aklimiza geldi. Arkadaslarla bir olduk, beraber olduk. Organize ettik, damat sasirdi güzel oldu dügününde. Gayet de güzel bir dügün oldu. En anlamli hediyesi oldu. Zaten kendisi bir Tofas tutkunu’’ diye konustu.

Kaynak: İHA