Kütahya Sehidi Memleketi Edirne'de Son Yolculuguna Ugurlandi

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde kazada yol güvenligini saglarken bir aracin çarpmasi sonucu sehit olan Polis Memuru Serhan Aliskan, memleketi Edirne’de kilinan cenaze namazi sonrasi son yolculuguna ugurlandi.

Kütahya Sehidi Memleketi Edirne'de Son Yolculuguna Ugurlandi
Kütahya’nin Tavsanli ilçesindeki kazada yol güvenligini saglarken bir aracin çarpmasi sonucu sehit olan 46 yasindaki Polis Memuru Serhan Aliskan’in cenazesi, Edirne’de Sükrüpasa Mahallesi’ndeki baba ocaginda helallik alinmasinin ardindan Selimiye Camii’ne getirildi.

Evli ve 1 çocuk babasi olan sehit Aliskan’in annesi, babasi, esi ve kizi cenazede güçlükle ayakta durabildi. Selimiye Camii girisinde bekleyen tören mangasi, sehidin tabutunu omuzlayarak tören alanina getirdi. Edirne Il Müftüsü Alettin Bozkurt dua okuyarak, helallik alindi. Sehit Aliskan, ikindi vakti kilinan cenaze namazinin ardindan Yenisehir Mezarligi’nda topraga verildi.

Aliskan’in cenazesine ailesi, Içisleri Bakan Yardimcisi Muhterem Ince, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Belediye Baskani Recep Gürkan, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancioglu, AK Parti Edirne Il Baskani Belgin Iba, kamu kurum ve kuruluslarinin müdürleri, askeri erkân ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA