Kitap Bagis Kumbarasi Kitap Bagisi Bekliyor

Mardin’de sosyal sorumluluk projesinde kitaplarini ihtiyaç sahiplerine bagislamak isteyen ziyaretçiler alisveris merkezindeki kitap kumbarasina yogun ilgi gösterdi.

Kitap Bagis Kumbarasi Kitap Bagisi Bekliyor
Mardin’in Artuklu ilçesinde bulunan Mardian Mall Alisveris Merkezinde sosyal sorumluluk projesi gelistirildi. Alisveris merkezinin zemin katina birakilan kitap kumbarasina ziyaretçiler yogun ilgi gösterdi. Kampanya da kitap kumbarasinda biriken kitaplar köy okullarindaki ögrencilere dagitilacak. Kampanyaya beklediklerinden daha büyük bir ilgi oldugunu söyleyen Mardian Mall Pazarlama Müdürü Dilber Ecevit, "Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde baslatmis oldugumuz kampanya ile Mardian Mall, özel bir okulun is birligi ile gerçeklestirilen kitap kumbarasi projesiyle toplanan kitaplari köy okullarindaki ögrencilerimizle paylasilarak geleceklerine umut dolu sayfalar açmayi planliyoruz. Çocuklarin okuduklari en az bir kitabi getirerek bagis yaptiklari proje kapsaminda toplanan tüm kitaplar Mardin köy okullarindaki ögrencilerle paylasilacak’’ dedi.

Kampanyaya destek veren özel bir okulun müdürü Ercan Aydogan, “Bugün ögrencilerimiz köy okullarindaki kardeslerine destek olmak için solugu Mardian Mall’da aldi. Sevgileri ve sevinçleri gözlerinden okunan ilkögretim ögrencilerim birçok kitabini kardesleriyle paylasarak sosyal sorumluluk projesine destek verdiler. Bir kitap paylasin bin umut olun’’ diye konustu.

Kaynak: İHA