Kepez'de Yaz Spor Okullari Açildi

Kepez Belediyesi’nin Yaz Spor Okullari açildi. Yaz Spor Okullari’nin açilisini gerçeklestiren Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, ögrencilerin bu yazi spor yaparak, eglenerek ve bol bol gezerek geçireceklerini söyledi.

Kepez'de Yaz Spor Okullari Açildi
Kepez Belediyesi’nin ‘Yaz Spor Okullari’ törenle açildi. Hasan Dogan Stadyumu’ndaki açilis törenine Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Mustafa Özsoy, Kepezspor Kulübü Baskani Hakan Çatal, belediye bürokratlari, ögrenciler ve veliler katildi.

Açilis konusmasini gerçeklestiren Baskan Tütüncü, bu yil yaz spor okullarina katilan çocuklarin çok sansli oldugunu söyledi.

Yaz spor okullarinin kapilarini yeniliklerle açtiklarini belirten Tütüncü, “Bu yil sadece spor yapmayacagiz. Hem spor yapacagiz, hem de sizlere yaz boyunca gezilerle bambaska bir yaz tatili yasatacagiz. Ögretmenleriniz yaz boyunca sizlere gezi programlari hazirladi. Hem spor yapacaksiniz, hem de yaz boyunca güzel bir etkinlik programi ile egleneceksiniz. Hepiniz yazi en güzel sekilde geçireceksiniz. Sonrada okullar açildiginda okullariniza büyük bir enerjiyle heyecanla döneceksiniz” dedi.



“Kepez’in çocuklari bizim çocuklarimiz”

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, yaz spor okuluna katilan çocuklarin velilerine dönerek, “Sevgili veliler, bu çocuklar ayni zamanda bizim çocuklarimiz. Evde bir tane çocugum var. Sokaklara çiktigimiz da bu güzel sehrin bütün çocuklari da bizim çocuklarimiz. Çocuklarimiz pandemi döneminde evde kalmaktan gerçekten çok sikildilar. Artik onlar kendilerini bu güzel günlerde doya doya sokaga birakmak istiyorlar. Arkadaslariyla geçirdikleri dostça sicak günleri özlediler. Bende arkadaslarimdan bu yil spor okullarinda daha çok eglenceye yönelik, daha çok sehri gezmeye yönelik, daha çok aktiviteler yapmaya yönelik bir program hazirlamalarini istedim. Bu sehrin parklarina, müzelerine, kültür sanat tesislerine, stadyumlarina, spor salonlarina görülebilecek her yere geziler düzenleyecegiz. Pandemi sonrasi çocuklarimiza doya doya gezebilecekleri bir yaz tatili armagan etmek istiyoruz“ diye konustu.



“Ögrencilere göz sagligi taramasi”

Kepez Belediyesi Saglik Merkezi’nin, yaz spor okullari ögrencilerini de misafir edecegini belirten Tütüncü, bütün ögrencilere ücretsiz göz sagligi taramasi yapilacagi söyledi.

Antalya Orman Çiftligi’ndeki çocuklarla karpuz, kavun, biber, patlican, domates dikildigini de hatirlatan Baskan Tütüncü, “ Sizlerle de Antalya Orman Çiftligi’ne gidecegiz. Fidanlar dikecegiz. Güzel bir yaz geçirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA