62. Uluslararasi Aksehir Nasreddin Hoca Senlikleri

62. Uluslararasi Aksehir Nasreddin Hoca Senligi kapsaminda Alanyurt Mahallesi’nde trap atislari yarismasi yapildi.

Keyifli ve çekismeli atislarin yasandigi yarismada dereceye giren 12 yarismaciya ödülleri 10 Temmuz Cumartesi günü Nasreddin Hoca Stadyumunda yapilacak olan En Güzel Gözlü Esek, Esege Düz ve Ters Binme Yarismalarinin hemen ardindan verilecek.

Alanyurt Mahallesi'ndeki yarismaya Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, Aksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ibrahim Öncel, Nasreddin Hoca Av Doga Spor Kulübü Baskani Mehmet Küçüktongarlak'in yani sira çok sayida yarismaci katildi.

Trap atislarinin sonunda konusan Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, "62. Uluslararasi Aksehir Nasreddin Hoca Senligi kapsaminda Alanyurt Mahallesindeyiz. Nasreddin Hoca Av Doga Sporlar Kulübümüz ve Aksehir Belediyemizin ortaklasa yürüttügü trap atisi yarismasi keyifli ve çekismeli oldu. Kazasiz belasiz bir sekilde bu yarismayi tamamladik. Bu yarismanin bize farkli bir boyut, farkli bir bakis açisi ve zenginlik kazandirdigini düsünüyorum. Yarismaya katilan av ve doga severlerimize tesekkür ediyor, avcilik ve is hayatinizda basarilarinizin devamini diliyorum." dedi.

Nasreddin Hoca Av Doga Sporlar Kulübü Baskani Mehmet Küçüktongarlak da av severlere katilimlarindan dolayi tesekkür etti.

Kaynak: AA