AK Parti Genel Baskanvekili Kurtulmus, Partisinin Genisletilmis Il Dayanisma Meclisi Toplantisinda Konustu Açiklamasi

'Birileri yalan ve iftira siyasetiyle ayagimiza çelme takmak için gayret sarf ediyorlar. Milletin hayrina söyleyecek sözü olmayip, milletin zihnini bulandirip milletin yürüyüsüne bir sekilde ayak uzatmaya kalkan olursa onlari kenara çeker, yolumuza Allah'in izniyle devam ederiz' '2023 ve 2024 seçimleri Türkiye'nin gelecegi bakimindan en hassas seçimlerin basinda geliyor. Bu seçimlerde insallah milletimizle birlikte güzel bir sonuç alacagiz'

AK Parti Genel Baskanvekili Kurtulmus, Partisinin Genisletilmis Il Dayanisma Meclisi Toplantisinda Konustu Açiklamasi
AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, "Birileri yalan ve iftira siyasetiyle ayagimiza çelme takmak için gayret sarf ediyorlar. Milletin hayrina söyleyecek sözü olmayip, milletin zihnini bulandirip milletin yürüyüsüne bir sekilde ayak uzatmaya kalkan olursa onlari kenara çeker, yolumuza Allah'in izniyle devam ederiz." dedi.

Kurtulmus, MAKÜ Konferans salonunda düzenlenen AK Parti Genisletilmis Il Dayanisma Meclisi Toplantisi'nda yaptigi konusmada, uzun sürenin ardindan teskilat mensuplariyla yüz yüze bir araya gelmenin mutlulugunu yasadigini söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini sürecinde, bir tarafta saglik sartlarini diger tarafta ekonomik sistemin isleyisini göz önünde bulundurarak bugünlere gelindigini belirten Kurtulmus, bugün itibariyla 53 milyon dozun üzerinde asi yapildigini aktardi.

Kurtulmus, Dünya Saglik Örgütü Türkiye temsilcisinin bugün yaptigi açiklamayi animsatarak salginla mücadelede dünyada saglik sistemi ve asilama bakimindan lider ülkelerden birinin Türkiye'nin oldugunun, dünya kamuoyuna açiklandigini anlatti.

Kovid-19'la hem devlet kurumlariyla hem de parti teskilatlariyla birlikte mücadele ettiklerini belirten Kurtulmus, vatandaslara bu süreçte ekonomik sartlar imkan verdigi nispetle destek olunmaya gayret edildigini vurguladi.

- "Milletin ve devletin isi beklemez"

Kurtulmus, insanlarin huzur ve refah içinde yasamalarinin siyasetlerinin en temel unsurlarindan biri olduguna dikkati çekerek "Türkiye salgin sartlarini bahane ederek temel ve önemli meselelerinin hiçbirisini ihmal etmemistir." dedi.

Kurtulmus, milletin ve devletin isinin beklemeyecegini vurgulayarak Türkiye'nin savunma sanayisindeki önemli adimlarini salgin sürecinde 2020 ve 2021'de de sürdürmeye devam ettigini belirtti.

"Türkiye IHA ve SIHA'larda bir dünya markasi haline geldi." diyen Kurtulmus, Türkiye'nin uzay çalismalarinda baslattigi programi da dünya kamuoyuyla bu yil, salgin sürecinde paylastigini ifade etti.

Kurtulmus, AK Parti kadrolarinin en önemli gücünün, bir davasinin ve hedefinin oldugunu belirterek söyle konustu:

"Birileri yalan ve iftira siyasetiyle ayagimiza çelme takmak için gayret sarf ediyorlar. Milletin hayrina söyleyecek sözü olmayip, milletin zihnini bulandirip milletin yürüyüsüne bir sekilde ayak uzatmaya kalkan olursa onlari kenara çeker, yolumuza Allah'in izniyle devam ederiz. AK Parti'nin sadece partilerden bir parti degildir, bir dava hareketidir. 2023 ve 2024 seçimleri Türkiye'nin gelecegi bakimindan en hassas seçimlerin basinda geliyor. Bu seçimlerde insallah milletimizle birlikte güzel bir sonuç alacagiz. Tayyip Erdogan bir dünya lideridir. Türkiye'nin Cumhurbaskanidir, güçlü bir siyasi liderdir. Tayyip Erdogan'in da en büyük gücü AK Parti teskilatlari ve mensuplaridir. Biz ne kadar güçlü olursak ona o kadar büyük destek olacagiz. Tayyip Erdogan'in gücünden istifade ederek siyasetin kenarinda durmak olmaz. Bakin görüyorsunuz sürekli kosturuyor. Onun bu çabalarini, onu daha da yukariya çikaracak, daha da bu mücadeleyi ileriye götürecek bir adanmisligi, gayreti, çalismayi her beraber ortaya koyacagiz."

Kurtulmus, milletin desteginden baska hiçbir gücü tanimadiklarini, 'Ben bu milletin gücünün üstünde hiçbir güç beseri planda tanimadim' demenin siyasi siarlari oldugunu anlatti.

Programda, AK Parti Burdur Il Baskani Volkan Mengi, AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Ugur da konusma yapti. Partililer konusmalarin ardindan Genel Baskanvekili Kurtulmus'la hatira fotograflari çektirdi.

Kaynak: AA