Rektör Uzun Açiklamasi 'Basariyi Hedefleyen Tüm Ögrencilerimizi Bartin Üniversitesine Bekliyoruz'

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, TRT Haber Ögrenci Isleri programina konuk olarak Bartin ve üniversite hakkinda bilgiler verdi.

Rektör Uzun Açiklamasi 'Basariyi Hedefleyen Tüm Ögrencilerimizi Bartin Üniversitesine Bekliyoruz'


Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, TRT Haber’de yayinlanan “Ögrenci Isleri” programina konuk oldu. Bartin Üniversitesi mezunlarindan TRT sunucusu Nurya Yardimci’nin anlatimiyla yayimlanan programda Bartin ve Bartin Üniversitesi hakkinda bilgiler verildi.

Aday ögrencilere önerilerde bulunuldugu program kapsaminda yapilan söyleside, Bartin Üniversitesindeki 9 fakülte, bir yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve Lisansüstü Egitim Enstitüsü bünyesinde yer alan programlar anlatildi. Bartin Üniversitesini büyük bir aile olarak gördüklerini vurgulayan Rektör Uzun, “‘Sürekli Iyilesme’ anlayisiyla Üniversitemizi her gün biraz daha ileriye tasimak için çalisiyoruz. Sürdürülebilir bir anlayisla akademik gücümüz ve ögrencilerimizle birlikte gelecege dogru yürüyoruz” dedi.



Rektör Uzun, Bartin Üniversitesindeki tüm çalismalarin merkezinde ögrencilerin oldugunu da vurgulayarak “Proje tabanli ögrenme stratejileri”, “Ögrenci basarilari”, “çift anadal ve yandal imkânlari”, “Erasmus ve Mevlana Degisim Programlari”, “7+1 ve 3+1 egitim modeli”, “Uygulamali Girisimcilik Egitimi” ve “Mezunlarla iletisim” gibi basliklarda da açiklamalarda bulundu.
Kaynak: İHA