Ingiltere Basbakani Johnson Bir Kez Daha Baba Olmaya Hazirlaniyor

Ingiltere Basbakani Boris Johnson ve esi Carrie Johnson, 2’nci bebeklerini beklediklerini duyurdu.

Ingiltere Basbakani Johnson Bir Kez Daha Baba Olmaya Hazirlaniyor
Ingiltere Basbakani Boris Johnson bir kez daha baba olmaya hazirlaniyor. Basbakan Johnson’in esi Carrie Johnson, Instagram hesabinda yaptigi açiklamada, ikinci bebeklerini beklediklerini duyurdu. Bebegin Noel’e dogru dünyaya gelmesini umdugunu belirten Johnson, daha önceki hamileliginde düsük yaptigi için yeni bebegini, Ingiltere’de düsük veya ölü dogumdan sonra hamile kalinan çocuklar için kullanilan bir terim olan "gökkusagi bebegi" olarak nitelendirdi.

Carrie Johnson yaptigi paylasimda, "Yilin basinda bir düsük yaptim ve bu beni çok üzdü. Yeniden hamile oldugum için inanilmaz derecede sansli hissediyorum" ifadelerini kullandi. Ayni zamanda stresli oldugunu da sözlerine ekleyen Johnson, "Hamilelikle ilgili sorunlar birçok kisi için gerçekten zor olabiliyor. Özellikle de Instagram gibi platformlarda her sey yolunda gidiyormus gibi görünürken. Kaybi deneyimlemis kisilerden bilgi almak beni gerçekten rahatlatti, bu yüzden bunu çok küçük bir sekilde paylasmanin baskalarina da yardimci olabilecegini umuyorum" dedi.

57 yasindaki Ingiltere Basbakani Johnson ve 33 yasindaki Carrie Johnson’in ilk çocuklari Wilfred, Nisan 2020’de dünyaya gelmisti. Johnson çifti daha sonra Mayis ayinda Westminster Katedrali’nde düzenlenen küçük bir törenle evlenmisti. Boris Johnson, Carrie Johnson ile 3’ncü evliligini gerçeklestirirken, Ingiltere tarihinde yaklasik 200 yildan bu yana görevdeyken evlenen ilk basbakan olmustu.

Ingiliz medyasina göre, Basbakan Johnson’un 3 farkli kadindan toplam 6 çocugu var. Johnson çiftinin ikinci bebegi Basbakan’in 7’nci çocugu olacak.
Kaynak: İHA